Del
Atmosfærefyldt badeby med stærkt kunstnerisk islæt

Lønstrup Strand byder på gode badeforhold – selv for familiens yngste. Syd for bådepladsen ligger den cirka 500 meter lange, dejlige sandstrand, og her skaber bølgebryderne små laguner med lavt og roligt badevand. Ved foden af klinten er der dannet små klitter, der giver læ til jer efter en frisk dukkert i havet.

Lønstrup by består primært af den lange gade Strandvejen. Byen har gennem mange år huset forskellige kunstnere, der er blevet tiltrukket af den flotte men også barske natur. Af den grund eksisterer der, i forhold til byens størrelse, mange gallerier og butikker med brugskunst samt et fint udvalg af tøjbutikker og restauranter.

Oprindeligt var Lønstrup et gammelt fiskerleje, og naturen omkring byen er både smuk og barsk med vidtstrakte strande og stejle klitter. Om aftenen kan I nyde den flotte udsigt til solnedgangen enten fra stranden eller de høje klitter, der fungerer som fremragende udsigtspunkter.

Omkring 15 km fra Lønstrup ligger Hjørring, hvor I bl.a. kan besøge Vendsyssel Historiske Museum samt de tre middelalderkirker Sct. Catharinæ, Sct. Olai og Sct. Hans Kirke. Har I lyst til at shoppe har byen en hyggelig gågade, hvor butikker og restauranter ligger side om side, men også Metropol Shoppingcenter, der har alt hvad hjertet kan begære af specialbutikker.

Lej sommerhus Lønstrup her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Lønstrup, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Lønstrup er således det oplagte valg når det handler om en dejlig ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så mange private sommerhuse Lønstrup til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Lønstrup her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om omkring din leje af et privat sommerhus Lønstrup, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.