Del
Aktiv handelsby tæt på gode strande & spændende seværdigheder

Fra Hjørring er der hhv. 14 km til Nørlev Strand, 15 km til Lønstrup Strand og 16 km til Tornby Strand. Hvad enten det er en travetur langs vandkantens skumsprøjt en vinterdag, når vinden rusker, eller sol og badesjov en varm sommerdag, så er alle disse strande en skøn naturoplevelse at besøge.

Vandhuset Hjørring Park Vendia har 4 bassiner, som tilsammen indeholder over 1,5 millioner liter vand. Her er 50 meter langt konkurrencebassin samt funafdeling med 60 meter lang vandrutsjebane samt en wellnessafdeling, hvor faciliteter som 34 grader varmt vand, sauna, dampbad og massagebænk står til disposition.

Hjørring har flere spændende museer. På Vendsyssel Kunstmuseum er det muligt at opleve moderne, dansk kunst med tilknytning til Nordjylland. Vendsyssel Historiske Museum har udstillinger om oldtid, kirker, landbrug, klædedragt og legetøj mv. – foruden ved skiftende særudstillinger og en stor, spændende museumshave. Til gengæld er Håndværkernes Hus, beliggende i Tinpottegyden i Hjørrings gamle bydel, et arbejde museum, hvor I kan opleve trædrejeren, smeden og møbelsnedkeren arbejde eller overvære, hvordan der laves mosaik og rakubrændt keramik.

Lej sommerhus Hjørring hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Hjørring, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Hjørring er derfor det oplagte valg for en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Hjørring til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Hjørring hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du måtte have nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Hjørring, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.