Del
Vælg mellem 125 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Hirtshals_160-D8300
Emne nr. 160-D8300
Prægtig natur og mange spændende attraktioner

Omkring Hirtshals findes kilometervis af skønne sandstrande, som indbyder til forskellige former for vandsport, badning, leg og vandpjaskeri, ravjagt, drageflyvning, lange gåture mv.

Hos Hirtshals Turistbureau kan I erhverve kort over såvel cykel- som vandreruter, I kan lade jer inspirere af. Eksempelvis er der i Tversted Klitplantage anlagt 5 forskellige ruter med en længde på mellem 16 og 31 km, og alle ruterne fører jer gennem flot natur og fine seværdigheder.

Nordeuropas største akvarium ”Nordsøen Oceanarium” er topattraktionen i Hirtshals. I det fuldkommen gigantiske oceanarium med 4,5 millioner liter vand lever stimevis af havdyr fra legesyge sæler og den glubske havkat til de nuttede stenbider-unger. Publikum kan følge, når dykkeren foretager fodring i dybet, og I kan tage på en underholdende og meget lærerig ekspedition med 7 destinationer – til lands, vands og helt til bunds i Nordsøen. Attraktionen har flere legeområder og i udendørsområdet to udfordrende legepladser.

I dag er Hirtshals Havn en af Danmarks største fiskerihavne med omfattende erhvervsaktivitet inden for fiskeri, fiskeforædling, transport og maritim service. Derfor er dele af havnen ikke offentlig tilgængelig, men det er tilladt at køre eller gå rundt og opleve hvordan det foregår, når bådene lander deres fangst. Nyd også den intime atmosfære i Hirtshals Marina, og områdets bedste udsigt fra udsigtstårnet, der er placeret for enden af Vestmolevej på Hirtshals Havn.

Lej sommerhus Hirtshals her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Hirtshals, så I kan se frem til til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Hirtshals er således det oplagte valg til en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Hirtshals til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Hirtshals hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Hirtshals, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.