Del
Vælg mellem 129 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Nørlev Strand_337-076792
Emne nr. 337-076792
Uspoleret, smuk natur – tæt på seværdigheder

Nørlev ligger omkranset af dejlig natur i form af smukke klitter og skovarealer. Rolige og uforstyrrede omgivelser, der giver optimale muligheder for at slappe af.

Nørlev Strand har mange klitter, så I let kan finde læ. Stranden er en bred sandstrand, hvor bilkørsel er tilladt. Lige bag stranden ligger de unikke og fredede indlandsklitter, der er et fuldkommen uspoleret stykke natur, som egner sig perfekt til at blive udforsket enten på cykel-, vandre- eller rideture.

Handelsbyen Hjørring beliggende kun 13 km fra Nørlev, har et stort udvalg af dagligvarer og specialbutikker både i det hyggelige gågademiljø, shoppingcenteret Metropol og i byens velassorterede supermarkeder. Desuden har Hjørring et fint udvalg af spisesteder for enhver smag og pengepung.

Den atmosfærefyldte badeby Lønstrup, 9 km syd for Nørlev, har ud over en skøn badestrand et, for byens størrelse, særdeles stort udvalg af kunstnere og kunsthåndværkere. Det er fascinerende at gå rundt til de mange arbejdende værksteder og opleve tingenes tilblivelse, og selvsagt er her gode shoppingmuligheder indenfor smykker og brugskunst.

Lej sommerhus Nørlev Strand hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Nørlev Strand, så I kan se frem til til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Nørlev Strand er derfor det perfekte valg for en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så mange private sommerhuse Nørlev Strand til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Nørlev Strand her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus Nørlev Strand, står vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.