Del
Vælg mellem 111 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Tornby_088-617
Emne nr. 088-617
Ægte vesterhavs-idyl & tæt på familievenlige attraktioner

Tornby har en dejlig, hvid sandstrand med masser af plads til både leg, afslapning, strand- og vandsport. Der er livreddere i højsæsonen og stranden har det eftertragtede Blåt Flag. Området er oplagt at udforske til fods, på cykel eller fra hesteryg. Såvel cykler som heste udlejes flere steder i nærområdet. Hos Tornby Strand Camping findes der både inden- og udendørs swimmingpool.

Hirtshals er et selvskrevet udflugtsmål på en ferie i Tornby. Hos Nordsøen Oceanarium i Hirtshals er det muligt at tage på ekspedition til syv destinationer, hilse på fiskene i røre-bassinet og se, når overvære når dykkeren fodrer stimefiskene, klumpfiskene, hajerne og alle de andre fisk i det store oceanarium. Prøv hvem af jer, der tør kravle ind i det gamle skibsvrag . . .

Bunkermuseet Hirtshals er Danmarks eneste udgravede, komplette tyske forsvarsanlæg fra 2. verdenskrig, som er åbent for publikum. Sommeren igennem er der guidede ture i museumsområdet.

I de dejlige og hyggelige omgivelser i Fun-Park i Hirtshals kan I komme tæt på 70 forskellige dyr, og attraktionen har masser af plads, børnene kan lege på.

Lej sommerhus Tornby hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Tornby, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Tornby er således det oplagte valg for en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Tornby til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Tornby her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om vedrørende leje af et privat sommerhus Tornby, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.