Del
Vælg mellem 129 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Skallerup Klit_130-A05474
Emne nr. 130-A05474
Skønt natur og alsidigt aktivitetsudbud for hele familien

Sandstranden ved Skallerup er både børne- og badevenlig, og her også gode muligheder for kystfiskeri. Familiens lystfiskere kan også smide snøren ud i Hirtshals Fiskepark, Hovedvejen 94 i Hirtshals, eller i Gølstrup Fiskepark, som er beliggende ved Løkkensvej/Jelstrupvej i Gølstrup ved Løkken.

Mærk vinden og sug naturens dufte til jer, få en unik og intens ferieoplevelse ved at deltage i guidet turridning fra Skallerup Seaside Resort Ridecenter beliggende ca. 25 km nordøst for Skallerup Strand. Turene foregår på islandske heste i de naturskønne områder ved og langs havet. Holdene inddeles efter begyndere, let øvede og de mere rutinerede ryttere. Desuden udbydes der ponytrækture for børn både i skoven og på stranden.

Området omkring Skallerup indbyder ligeledes til vandre- og cykelture. Tip til god cykelrute er Skallerup Klit – Lønstrup på ca. 17,5 km. Information om denne og andre nærliggende ruter kan fås hos Visit Nordjylland.

I Hjørring, der er en levende handelsby, findes gode shoppingmuligheder året rundt. I centrum langs gågaden ligger stribevis af butikker, cafeer og restauranter, og foretrækker I at være indendørs, er det muligt i Metropol Shopping Center.

Lej sommerhus Skallerup Klit her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Skallerup Klit, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Skallerup Klit er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Skallerup Klit til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over alle mulighederne hos os. Det giver ingen mening at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Skallerup Klit her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du skulle sidde tilbage med nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Skallerup Klit, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.