Del
Vælg mellem 58 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Tversted_102-TV1006
Emne nr. 102-TV1006
Pragtfuld sandstrand ved hyggelig ferieby

Den brede strand ved Tversted har rent, hvidt sand så langt øjet rækker og rigtig gode faciliteter. Bortset fra et indhegnet område er bilkørsel tilladt på resten af stranden. Meget populære omgivelser især på sommerens varmeste og mest solbeskinnede dage.

Byen Tversted huser en lang række antikforretninger, gallerier og spændende butikker med kunsthåndværk. For de yngste er Det Blå Ishus dog nok en attraktion, de vil vægte højere . . .

Egnen omkring Tversted byder på et væld af muligheder for flotte naturoplevelser. Tag eksempelvis på kanosejlads på Uggerby Å, eller på vandretur i Tversted Klitplantage, hvor der findes 3 afmærkede ruter foruden ved naturlegeplads, madpakkehus, grillpladser og udsigtstårne.

Fra Tversted har I ikke langt til mange af de spændende attraktioner og oplevelser, som Nordjylland kan byde på. Overvej udflugter til Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium eller Ørnereservatet, og desuden er Skagen naturligvis også altid et besøg værd.

Lej sommerhus i Tversted hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse i Tversted, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Tversted er således det oplagte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Hos os har vi samlet så mange private sommerhuse i Tversted til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus i Tversted hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om vedrørende leje af et privat sommerhus i Tversted, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.