Del
Charmerende badeby ved hav, klitplantage samt forlystelsespark

Blokhus er et yndet feriemål med dejlig hvid sandstrand og skønne klitter ved det store Vesterhav. Det tidligere fiskerleje er i dag en charmerende badeby med alle de aktiviteter og faciliteter, som feriegæster har brug for. Her er gode spisesteder og shopping muligheder, aktiviteter for børn og kultur for de voksne.

Ta’ cykler med på ferie og få endnu flere muligheder for at nyde Vestkystens og Nordjyllands betagende og vilde natur. På cykel kommer I nemt omkring, og der er f.eks. under 6 km til Fårup Sommerland, der er et hit for alle legebørn – også de voksne. Her er der mere end 60 forlystelser, og flere af dem foregår i vand, så husk badetøj.

I Blokhus Klitplantage ligger Blokhus Gateway med cykel- og vandreruter, naturlegeplads og aktivitetsplads samt picnic områder og grill pladser. Den aktive friluftsfamilie kan sagtens bruge en hel dag her.

Kan I lide at fiske, er der mange muligheder ved Blokhus. F.eks. i Blokhus Fiskepark, der er handicapvenlig og har renseborde, kiosk og toiletter samt madpakke område.

Skulpturparken Blokhus er et spændende sted for både børn og voksne. Hvert år i maj udfører skulptører fra hele verden de mest imponerende værker i sand og fiberbeton – hvert år med et nyt tema. I 2018 var temaet ”Alletiders helte”.

Lej sommerhus i Blokhus her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse i Blokhus, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Blokhus er således det perfekte valg når det handler om en dejlig ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse i Blokhus til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er forklaringen at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus i Blokhus hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om vedrørende din leje af et privat sommerhus i Blokhus, står vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.