Del
Fantastisk forlystelsespark og vidunderlig natur

Fårup Sommerland er landets ældste sommerland, og har Danmarks største og vådeste vandland med masser af plads og spændende forlystelser med udfordringer i! Her kan store og små vandhunde eksempelvis prøve kræfter med bølgebrus, vandkanoner og vandrutsjebaner. I børnevandlandet kan de yngste børn til gengæld trygt og sikkert lege og plaske rundt. Listen over sjove, vilde og actionfyldte forlystelser hos Fårup Sommerland er lang, og der er garanti for super skønne ferieoplevelser til hele familien!

Få kilometer fra Fårup ligger Blokhus Klitplantage med Gateway Blokhus, der byder på et væld af naturoplevelser for hele familien. Benyt de mange vandre- og cykelruter, den virkelig fine naturlegeplads samt det store picnicareal.

Holder I ferie i Fårup er I ikke langt fra dejlige, børnevenlige badestrande, godt fiskevand, hyggelige byer med fine indkøbsmuligheder samt ikke mindst – store områder med herlig, utæmmet natur!

Lej sommerhus Fårup her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Fårup, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Fårup er således det perfekte valg når det handler om en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse Fårup til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik få et overblik over mulighederne hos os. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Fårup hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Fårup, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.