Del
Vælg mellem 525 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Saltum Strand _088-1165
Emne nr. 088-1165
Tæt på forlystelsespark med Danmarks største vandland

Naturen ved Saltum Strand består af klitter samt store, kuperede plantageområder, og de 100 meter høje bakker i området har givet det tilnavnet ”Jammerbugtens alpeland”. Saltum by har flere gallerier, som udstiller forskellige typer af kunsthåndværk, samt butikker og spisesteder.

Saltum Strand ligger i forlængelse af stranden i Blokhus, og er en bred og dejlig børnevenlig sandstrand med Blåt Flag.

Den naturfredede dal ”Lille Norge” ligger mellem Saltum Strand og Grønhøj, og fra udsigtspunktet Guldagerhøj kan man her nyde udsigten over hele Jammerbugten. De smukke og fredelige skov- og naturarealer er perfekte til vandreture.

Når entreen er betalt i Fårup Sommerland har I mere end 60 vilde, våde og vidunderlige aktiviteter til rådighed. Fårup Sommerland inkluderer også Danmarks største vandland Aquapark, der sagtens kan byde på udfordringer til vandhunde i alle aldre, som eksempel rutsjebanen ”Orkanen” kører som den eneste rutsjebane i Norden kører både over og UNDER vandet!

Familiens lystfiskere vil klart fryde sig over, hvor meget godt fiskevand, som findes i Nordjylland. Området byder på stort set alle typer af fiskeri; I kan smide snøren ud i både hav, fjorde, åer og søer. Her er både saltvand og ferskvand, så alle danske fiskearter findes inden for kort afstand.

Lej sommerhus Saltum Strand hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Saltum Strand, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Saltum Strand er derfor det perfekte valg til en dejlig ferie med let adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Saltum Strand til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Du er altså fri for at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Saltum Strand her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om omkring leje af et privat sommerhus Saltum Strand, står vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.