Del
Vælg mellem 177 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Rødhus Strand_088-1292
Emne nr. 088-1292
Vidunderlig badestrand – tæt på Aalborgs mange attraktioner

Rødhus Strand er, året rundt, en pragtfuld attraktion, der ligger dejlig afskærmet af marehalmsklædte klitter. Her kan I nyde solnedgangen en stille sommeraften, slappe af med strandaktiviteter og vandpjask på en varm og solbeskinnet sommerdag, eller gå en lang tur langs vandkanten en rå efterårsdag, når vinden rusker og havet viser tænder.

Besøg den lille Rødhus Kirke med tilnavnet ”kirken ved verdens ende”. De specielle ved kirken er, at kirkerummet kun oplyses med levende lys.

Hovedbyen i Nordjylland, Aalborg, er beliggende kun 35 km sydøst for Rødhus. Aalborg kan både byde på gode shoppingmuligheder, interessante museer, kulturelle seværdigheder og har desuden en charmerende bymidte. I Aalborg Zoo kan I få kendskab til nogle af jordens mest spændende dyrearter, der bor her i flotte og grønne omgivelser.

Andre topattraktioner i Aalborg er Utzon Center, Aalborg Historiske Museum, Aalborgtårnet, Leos Legeland, Gråbrødrekloster Museet, Kunsthal Nord samt Springeren – Maritimt Oplevelsescenter, som formidler sjove og lærerige oplevelser om livet til søs.

Lej sommerhus Rødhus Strand hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Rødhus Strand, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Rødhus Strand er derfor det oplagte valg til en afslappende ferie med let adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Rødhus Strand til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Rødhus Strand hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du skulle have nogen spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Rødhus Strand, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.