Del
Vælg mellem 713 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Pandrup_121-15-0228
Emne nr. 121-15-0228
Fredeligt ferieområde tæt på hav og strand

Pandrup er en hyggelig og aktiv handelsby med såvel special- som dagligvarebutikker, og afholdelse af events om sommeren. Der er desuden gode svømme- og idrætsfaciliteter i byen. Jetsmark kirke, der er opført i 1100-tallet er et besøg værd pga. sine enestående kalkmalerier.

Byen Pandrup ligger i rolige og dejlige omgivelser ved nåletræsplantage og klithede ganske få kilometer fra en af Nordeuropas bedste badestrande i Blokhus. På den brede strand er der fint, hvidt sand og høje klitter så langt øjet rækker. En pragtfuld legeplads for familiens yngste og samtidig en strand med ultimativ tilgængelig hed, idet bilkørsel er tilladt overalt.

I Nordjylland er der mulighed for mange typer lystfiskeri. Tag på havfiskeri med en af de tre både Mølboen, Bonito eller Yellow Reef fra Rederiet Gule Rev, der sejler ud fra Hanstholm, eller smid snøren ud på de gode fiskespots langs kysten eller i de nordjyske åer.

Fiskesøer er ideelle udflugtsmål til en familiefisketur – både Blokhus Fiskepark og Løkken Fiskepark kan anbefales for deres børne- og handicapvenlighed.

Lej sommerhus Pandrup hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Pandrup, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Pandrup er derfor det oplagte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse Pandrup til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er forklaringen at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Pandrup hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du måtte sidde tilbage med spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Pandrup, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.