Del
Fantastisk sandstrand og aktive naturoplevelser for alle

Bag Blokhus Strand, som er en af Nordeuropas bedste badestrande, ligger Hune som en dejlig perle omkranset af en klitplantage, der er oplagt for jer at benytte til cykel- og vandreture. Den nationale cykelrute, Vestkyststien, løber gennem området, og har I ikke selv cykler med, kan de lejes i alle tænkelige variationer hos Hune-Blokhus Cykeludlejning.

Mellem Hune og Blokhus ligger Gateway Blokhus hvor masser af naturoplevelser venter jer. Her er bl.a. MTB rute, fitness- og løbestier, cykel- og vandreruter, naturlegeplads, bålplads, naturbageovn og ride rute samt hundeskov, I kan benytte jer af.

Midt i klitplantagen ligger Haven i Hune – Anne Just’s Have, som en dejlig blomstrende oase, der fremstår som en stor oplevelsespark suppleret med maleriudstilling, butik og kaffehus med salg af varme drikke og hjemmebag.

Helt ude i skoven, ganske få kilometer fra Hune, ligger forlystelsesparken Fårup Sommerland, hvor timevis af herlig underholdning venter hele familien. Både store og små vandhunde vil nyde at slå sig løs i det kæmpestore vandland og eksempelvis afprøve rutsjebanen ”Orkanen”, der som den eneste rutsjebane i Norden kører både over og UNDER vandet! Faktisk er der mere end 60 vilde, våde og vidunderlige forlystelser til rådighed i Fårup Sommerland, når entreen er betalt.

Lej sommerhus Hune hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Hune, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Hune er derfor det oplagte valg for en afslappende ferie med nem adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så stort et udbud af private sommerhuse Hune til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over alle mulighederne hos os. Det giver ingen mening at søge efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Hune her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om vedrørende din leje af et privat sommerhus Hune, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.