Del
Vælg mellem 173 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Aabybro_088-481
Emnr nr. 088-481
Naturkunstværk – hyggelig handelsby med gode aktivitetsmuligheder

En måske særpræget, men også smuk indkørsel er helt sikkert det første, I bemærker, når I kommer til den hyggelige handelsby Aabybro. Her har man placeret det unikke Land Art værk ”Nordstjernen”, der er landets største, og bestående af et bølgende landskab af græshøje, der ”bevæger” sig hen over rundkørslen og frem til en stor skulptur.

Aabybro har et fint udvalg af både dagligvareforretninger, specialbutikker og et godt shoppingcenter. I mejeriudsalget ved Aabybro Mejeri kan I købe Ryå-is, islagkager, smør, ost samt forskellige udvalgte specialiteter som eksempelvis vin, kiks, marmelade og honning.

Prøv den sjove og familievenlige aktivitet fodboldgolf hos Nordjysk Fodboldgolf i Vadum, som ligger godt 10 km sydøst for Aabybro. Omkring den velanlagte 18 hullers fodboldgolfbane er der faciliteter som borde/bænke, grill og en grillhytte, så I kan hygge med medbragt mad.

I kan også vælge at nyde naturen fra vandsiden og sejle afsted på kanotur på Ryå. Der sejles fra og til kanopladsen overfor Aabybro Mejeri. Kontakt det lokale turistbureau for nærmere info om udlejning af kanoer.

Lej sommerhus Aabybro her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Aabybro, så I kan se frem til til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Aabybro er derfor det perfekte valg for en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Aabybro til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Aabybro hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om vedrørende din leje af et privat sommerhus Aabybro, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.