Del
Vælg mellem 21 sommerhuse
Emne nr. 130-E15607
Kombiner familieferien i et feriehus med besøg i hovedstaden

Vælger I at bo i et feriehus, når I vil opleve København, får I det bedste af begge dele; I kan bruge nogle dage på at gå på opdagelse i byens seværdigheder og attraktioner og nyde aftnerne samt nogle dage ude i Sjællands smukke natur. Inden for en radius af 50 km fra hovedstaden er der flere hundrede feriehuse at vælge imellem, og langt de fleste ligger ud til kysten – enten til Øresund, Køge Bugt, Roskilde Fjord eller Isefjord, hvor I alle steder finder børnevenlige badestrande.

København har masser at tilbyde familier med børn. Lader I bilen stå i ferielandet og benytter jer af den offentlige transport, kan det anbefales at købe et Copenhagen Card. Kortet giver gratis adgang til mange af byens attraktioner.

Et af de sikre hit er Experimentarium, hvor 18 interaktive udstillinger, og et særlige legeunivers for de yngste, frister med naturvidenskabelige oplevelser for hele familien.

Sæt gerne en hel dag af til et besøg i Nordeuropas største akvarium; Den Blå Planet. Her kan man stå i hajtunnelen omgivet af vand med svømmende hammerhajer, rokker og muræner, opleve farvestrålende koralrev samt de fisk og dyr, der lever i disse, og se dværgkrokodiller i de afrikanske søer.

Familier med lidt ældre børn vil synes om et besøg i Tycho Brahe Planetarium, hvor I kan rejse tilbage til dengang, dinosaurerne herske på jorden, blive klogere på stjernerne og rumfart. Ta’ gerne 3D briller med, eller køb dem her, og få en kæmpe oplevelse i 3D-biografen.

Zoologisk Have er et af de steder, man bare ikke kommer uden om. Blandt de mere end 4000 dyr i haven kan I glæde jer til at se de nyeste beboere; de bedårende pandaer. Børnene vil også elske den sjove legeplads Zoofari.

Den mere end 150 år gamle forlystelse Tivoli er stadigt en af hovedstadens absolutte perler. Den smukke blomstrende have med eksotisk arkitektur, historiske bygninger og naturligvis et væld af forlystelse kan opleves igen og igen. Trærutsjebanen fra 1914, Vertigo med en hastighed på 100 km/timen og Dæmonen med drager og fyrværkeri – her er forlystelser for enhver smag.

Har I ikke allerede besøgt Den Lille Havfrue, er det en god ide at gøre det. Den mere end 100 år gamle dame i bronze og granit, der er inspireret af H.C. Andersens eventyr, sidder på Langelinje og venter på jer. Har I gode ben, er en tur op i Rundetaarn også et must. Tårnet er Europas ældste fungerende observatorium og bruges stadigt af amatørastronomer og tårnets gæster.

Lej sommerhus København her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse København, så I kan se frem til til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus København er derfor det perfekte valg til en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse København til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid få et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus København her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du måtte sidde tilbage med nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus København, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.