Del
Smuk natur, spændende attraktioner, masser af fiske- og badevand

Uanset hvilke ønsker I har til jeres ferie, kan I få dem opfyldt på Sjælland. Kysterne byder på vandsport, fiskeri og badestrande, skovene på vandre- og cykelruter og naturskønne oplevelser, og byerne på seværdigheder og forlystelser. Tilbage er blot at vælge, hvor på Sjælland I ønsker at tilbringe ferien. Her er nogle eksempler:

Vælger I Nordsjælland som base for jeres ferieoplevelse, har I muligheden for at kombinere slotsbesøg med aktiv ferie i de store skove eller på bræt/i kajak på bølgerne, fiskeri langs 100 km kystlinje og dejlige dage på skønne badestrande med spændende og meget forskellige museumsbesøg. I Helsingør ved Kronborg Slot ligger M/S Museet for Søfart og Øresundsakvariet, i Humlebæk ligger Louisiana Museum of Modern Art med særskilt børnehus, i Hillerød på Frederiksborg Slot finder I Frederiksborg Nationalhistoriske Museum og Danmarkshistorie i børnehøjde – Nordsjælland har noget for alle aldre og interesser.

Beslutter I jer for at holde ferie i et af feriehusområderne på Sydsjælland, er I aldrig mere end en halv times kørsel fra kysten og dens mange børnevenlige badestrande. Blandt de bedste og mest velegnede for børnefamilier er Enø Strand ved Karrebæksminde, hvor vandet er roligt og lavt, og hvor der selvfølgelig er både Blå Flag og livreddere i højsæsonen. Også på Sydsjælland er der spændende museer og slotte, f.eks. Næstved Automobilmuseum og Gavnø Slot, hvor bl.a. trætopsbanen Gavnø Go Fly og Sørøverlandet er sikre hits for børnene. Er I til fortidsøgler og fossiler, er Geomuseum Faxe ved Faxe Kalkbrud helt sikkert noget for jer – og så er området utrolig smukt.

Falder I for en feriebolig ved Køge Bugt, må I ikke gå glip af et besøg i den smukke gamle købstad Køge. Mens I bor her, er det nemt at komme til hovedstadens mange attraktioner og byliv. I Experimentarium, Tivoli og Tycho Brahe Planetarium bliver tiden hurtigt for kort.

Lej sommerhus på Sjælland hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse på Sjælland, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus på Sjælland er derfor det perfekte valg for en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse på Sjælland til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid få et overblik over mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus på Sjælland her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus på Sjælland, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.