Del
Verdensnaturarv, kridtklinter, fossiler og dejlige badestrande

Stevns er en halvø i den sydlige del af Køge Bugt. Her mødes unikke naturoplevelser med fortiden på Stevns Klint, der er med på UNESCOs verdensarvsliste. Ta’ med på guidede ture og få det hele med fra hajer og krokodiller til dramatisk verdenshistorie. Fiskeleret i klinten indeholder fossiler, der bl.a. fortæller om dinosaurer for mere end 65 mio. år siden, mens historien og nutiden mødes i kridtbruddet og kalkbruddet. Her er turen for alle interesser, også til fyrtårn, slotte, fiskerlejer, skove og ådale.

Det fantastiske landskab kan også opleves på egen hånd, f.eks. på cykelture fra Bøgeskoven i den nordlige del af klinten til Rødvig mod syd. Cykler kan lejes flere steder i området, hvis I ikke selv har dem med. Foretrækker I at gå langs klinten, kan I følge en ca. 20 km lang trampesti.

Stevnsfortet ved Rødvig var en vigtig del af ikke kun Danmarks men hele NATOs forsvar under Den Kolde Krig. I dag er fortet et museum, hvor alt står, som det gjorde dengang. Få mest muligt ud af besøget på fortet på en guidet tur gennem de knap 2 km lange underjordiske gang, blandt kanoner, radarer og missiler. Museet har også en udstilling og en biograf, en souvenirbutik og en cafe. Gå også på opdagelse i terrænet uden for museet, men hold afstand til klintens kant, da nedstyrtninger kan forekomme. Derfor skal man også være meget opmærksom, hvis man færdes på stranden neden for klinten.

Geomuseum Faxe er endnu et spændende sted, hvis man interesserer sig for jordens historie og fossiler. Sommeren igennem kan man tage med på fossiljagt og med hammer og mejsel selv finde feriens souvenir. Entre til museet indeholder også guidet fossiljagt og leje af værktøj. Det smukke landskab er en oplevelse, man sent glemmer.

Har I fisketegn, kan I benytte jer af de mange gode fiskepladser ved åer, kyst og på havet og fange bl.a. havørred, hornfisk og laks. Er I mere til vandsport, kan I leje bl.a. kajak og vandski, og I kan tage med på sejlture, hvor dykning til skibsvrag er en del af turen. Stevns har også mange fine børnevenlige badestrande, f.eks. ved Rødvig, Vallø Strand og Strøby Ladeplads.

Lej sommerhus Stevns her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Stevns, så I kan se frem til til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Stevns er således det perfekte valg for en dejlig ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Stevns til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Stevns hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Stevns, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.