Del
Vælg mellem 34 sommerhuse
Emne nr. 130-K51819
Naturskønt ferieområde på halvøen Stevns ved Køge Bugt

Stevns Klint er et fantastisk naturområde, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, da klinten vidner om en dramatisk del af jordens historie. Fiskeleret i klinten indeholder fossiler, og historie og nutid mødes i kridtbruddet og kalkbruddet.

Det smukke landskab kan også opleves på cykelture fra Rødvig til Bøgeskoven i den nordlige del af klinten. Cykler kan lejes flere steder i området. Turen kan også foretages til fods via en ca. 20 km lang trampesti.

Den 1 kilometer lange sandstrand ved Rødvig er et yndet sted for børnefamilier. Vandet er lavt og roligt, der er p-plads og toilet ved stranden, og om sommeren har stranden også en badebro, så de større børn og voksne kan få sig en svømmetur.

Rødvig havn er en aktiv fiskerihavn, og det er hyggeligt at gå en tur på havnen og opleve atmosfæren her.

Fossiler og fortidsøgler er bare noget af det, I får at se på Geomuseum Faxe ved Faxe Kalkbrud. Ta’ med guide på fossiljagt og bliv meget klogere på, hvordan verden så ud for mere end 65 mio. år siden, da der levede hajer, krokodiller og dinosaurer i Danmark.

Kanoner, missiler og underjordiske gange er bare noget af det, I får at se, hvis I besøger Koldkrigsmuseum Stevnsfort, der var en vigtig del af NATOs forsvar under Den Kolde Krig. Ta’ med på en guidet rundtur, se udstillingerne og film i museets biograf.

Lad udflugten gå til Næstved, under en time fra Rødvig, hvor også Garderhusarregimentets Veteran Panser- og Køretøjsforening er et spændende sted, hvis man er nysgerrig på kampvogne og andre militære køretøjer. Det koster ikke noget at komme ind, og der må kravles op på alle køretøjerne.

Når I nu er på tur til Næstved, kan I også lægge vejen forbi Næstved Automobilmuseum, der har veteranbiler fra mange lande, motorcykler og knallerter, landbrugsmaskiner, fly og andre transportmidler samt en spændende udstilling med værksteder, forretninger og et klasseværelse. Her kan bedsteforældre underholde børnebørnene med, hvordan livet var i 1950’erne. Inden turen går hjem til sommerhuset, bør I besøge Zoopark Sydsjælland. En lille dyrepark, hvor I bl.a. kan se Nordens eneste hvide tiger.

Lej sommerhus Rødvig her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Rødvig, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Rødvig er derfor det oplagte valg til en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse Rødvig til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Rødvig her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Rødvig, er vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.