Del
Istidslandskab, familievenlige badestrande og oplevelser

Odsherred udgør den nordvestlige del af Sjælland og er et sandt ferieparadis. Her er vand på tre af fire sider med Storebælt, Kattegat og Isefjord, så der er altid en dejlig badestrand og skønne kyster til bl.a. lystfiskeri og vandsport, som f.eks. kajaksejlads og surfing, tæt på jeres feriehus.

Naturen i Odsherred er noget helt for sig. Det istidsskabte landskab inviterer inden for i historien, og hvor end man bevæger sig hen, støder man på gravhøje og andre oldtidsminder.

Odsherred er godkendt som UNESCO verdensarv, og det kan man få meget mere at vide om i UNESCO Global Geopark Odsherred. Bl.a. arrangeres der vandreture med guide, og udstyret med en app kan man færdes blandt mammutter og gletsjere.

Hvert år i august afholdes Geopark Festival med events og spændende arrangementer i hele Odsherred, hvor man fejrer områdets landskab, historie og fødevareproduktion. Lammefjorden er inddæmmet havbund, hvorfor jord her er særligt rig på mineraler. Dette er med til at give afgrøderne ekstra høj kvalitet, og Lammefjorden er berømt for sine fine grøntsager. Få meget mere at vide på de guidede markvandringer.

Kysterne i Odsherred er meget varierede. Ud til Nyrup Bugt ligger Klintebjerg, hvor de 35 m høje klinter står stejle og med en fantastisk udsigt over havet. Går man langs stranden neden for klinterne, kan man være heldig at finde fossiler.

Den Danske Riviera – sådan kaldes badestrandene i Odsherred, da de er blandt de mest børnevenlige i Europa. Vandkvaliteten er i top og kontrolleres løbende, og på de fleste strande er der livreddere i højsæsonen. Nogle af disse er Gudmindrup Strand og Lumsås Sønderstrand, der begge ligger i Sejerø Bugt, samt Nykøbing Nordstrand og Rørvig Strand i Nyrup Bugt. Flere af strandene er handicapvenlige med rampe, bl.a. Sandskredet Strand, Kongsøre ved Isefjord og Ordrup Strand ved Sejerø Bugt.

Familievenlige attraktioner er der masser af i Odsherred. Den mest kendte er sikkert Sommerland Sjælland, men også Danmarks første klatrepark på pæle, Gekko Park i Højby, Odsherred Eventpark i Grevinge og Søheltepladsen i Sjællands Odde er gode udflugtsmål.

Lej sommerhus Odsherred hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Odsherred, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Odsherred er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Odsherred til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Odsherred her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Odsherred, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.