Del
Vælg mellem 61 sommerhuse
Emne nr. 121-90-2015
Ferie ved en af Danmarks bedste badestrande nær Sjællands Odde

Lumsås er en landsby og et sommerhusområde, og holder I af vand og naturskønne omgivelser, er Lumsås stedet at holde ferie. Ferieområdet ligger, hvor Sjællands Odde starter, og der er således lige langt til Sejerø Bugt og til Kattegat. Ud til Sejerø Bugt finder I en af de bedste og mest børnevenlige strande ikke bare i Odsherred, men i hele Danmark.

Lumsås Sønderstrand er en bred sandstrand med lave klitter og sandbund. Vandet er roligt og lavt langt ud og derfor meget børnevenlig. Også windsurfere holder af stedet.

Lumsås Mølle er en af de bedst bevarede vindmøller i Odsherred. Møllen var oprindeligt en stubmølle, men den brændte i 1833, hvorefter den nuværende mølle blev bygget. Møllen er restaureret til mindste detalje og fuldt funktionsdygtig. Møllen er i dag et arbejdende museum, der maler mel, og man kan købe bl.a. mel, postkort og plakater i møllen. Tjek møllens åbningstider – derudover er møllen altid åben, når vingerne drejer rundt.

Lav en udflugt til Søheltepladsen i Havnebyen 10 km ude på odden. Søheltepladsen er en minipark med oplevelser og skønne omgivelser. Søslaget ved Sjællands Odde i 1808 har givet inspiration til parkens navn og aktiviteter. Her er bl.a. 6 græsbaner med maritime forhindringer, petanquebane, fodboldgolf og meget mere. Banerne er her, men man skal selv have bolde o.l. med. Parken har borde/bænke og gril, så man kan tage madkurven med og tilbringe mange gode timer her.

Et andet populært udflugtsmål er Klintebjerg knap 6 km NØ for Lumsås. Fra den 35 m høje og stejle klint er der en fantastisk udsigt over Kattegat. I det kuperede landskab, der er skabt i istiden, er der en unik flora og LANDART kunstværker. Stenstranden neden for klinten er fyldt med dekorative stensøjler lavet af de lokale beboere. Hver gang havet eller stormen har væltet de små kunstværker, står folk klar til at genskabe dem. Der har tidligere været brudt kalk i klinten, og man kan være heldig at finde fossiler i klinten nede på stranden.

Odsherred er, som det første sted i Danmark, blevet en del af UNESCOs Global Geoparks Networks. Dette skyldes den betydelige indflydelse, istiden har haft på områdets geologi, naturen og de muligheder, det har givet egnen for at dyrke grøntsager i verdensklasse. Dette fejres hvert år i august, hvor Geopark Festival afholdes med events og arrangementer over alt i Odsherred.

Lej sommerhus Lumsås hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Lumsås, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Lumsås er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Lumsås til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Du slipper altså for besværet med at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Lumsås hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Lumsås, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning.