Del
Vælg mellem 15 sommerhuse
Emne nr. 042-K19107
En solrig og naturskøn ferieperle i Sejerø Bugten

Det siges, at solen skinner mere på Sejerø end andre steder i landet. I hvert fald er øen et både smukt og rart sted. I Sejerby trives idyllen omkring gadekæret, der om sommeren er fyldt med blomstrende åkander og masser af ænder, og om vinteren, når det er koldt nok, omdannes til skøjtebane. Øens kuperede landskab byder på flere gravhøje, bl.a. øens højeste punkt Kongshøj, en bautasten ved Tadebæk og en ved Tynebjerg, og mange små badestrande. Bl.a. ved Rye på den nordlige del af øen. Vil I gerne opleve landskabet på en guidet tur på islandske heste, kan I kontakte Kongshøjgård ved Mastrup.

Sejerø har et meget rigt dyreliv, bl.a. fordi man i 1990’erne satte råvildt ud på øen. Der er ingen ræve på øen, så råvildtet og øens fugle lever trygt og godt, heriblandt bestanden af vilde påfugle.

En af de smukke seværdigheder på Sejerø er den gamle kirke. Koret og skibet er de ældste dele af kirken, og de skønnes at være fra omkring år 1300, men under kirken har man fundet spor af kristne begravelser, der er endnu ældre. Kirken, som den står i dag, stod først færdig for ca. 500 år siden. Kirken har gennem tiden haft mange funktioner, bl.a. har øens brandsprøjte været opbevaret i en tilbygning til kirkegårdsmuren, og indtil omkring år 1970 ringede kirkeklokkerne, når der var brand på øen. Blandt de ældste ting inde i kirken kan man se døbefonten fra ca. år 1300, altertavlen fra ca. år 1600 og kalkmalerier fra ca. år 1550.

Aller yderst på pynten ”Gniben” på nordvest øen står øens fyrtårn på en godt 15 meter høj morænelerbakke. Det smukke gule fyr er fra 1852 og er stadigt i brug. Hvis man kontakter fyrpasseren, er der mulighed for at komme op i fyret og nyde udsigten. Dette skal gøres, når man står ved fyret, hvor telefonnummeret også er oplyst.

På Sejerø kan man også spille golf og minigolf. Minigolf banen har også en café med lækkerier til ganen. Vil I gerne opleve en ægte gammeldags købmandsbutik, kan I besøge Sejerø Købmandshandels Museum på Sejerbyvej.

Når man holder ferie på Sejerø, er det oplagt at tage en tur med færgen til naboøen Nekselø. Turen tager kun ca. 20 minutter, og her kan I glæde jer til at opleve en betagende naturoplevelse på den fredede ø. Vil I til fastlandet og opleve Odsherred, tager færgeturen til Havnsø ca. en time.

Lej sommerhus på Sejerø hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse på Sejerø, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus på Sejerø er således det perfekte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse på Sejerø til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid få et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er forklaringen at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus på Sejerø her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus på Sejerø, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.