Del
Vælg mellem 46 sommerhuse
Emne nr. 130-E19855
Fredeligt og naturskønt ferieområde ved Sejerø Bugt

Tengslemark Strand er en af de bedste badestrande ved Sejerø Bugt. Her kan man nemt bruge en hel dag med familien. Børnene vil elske at lege i sandet og i det lave vand, de bløde marehalmsklædte klitter danner en fin ramme om solbadning og familiehygge, og man kan nyde synet af windsurfere, der boltrer sig på vandet.

Odsherred er et fantastisk natursmukt område med masser at opleve på vandre- og cykelture. Landskabet er skabt af istidens vandmasser, og Odsherred er godkendt som UNESCO Global Geopark netop pga. af istidens betydning for området. Derudover er her masser af fortidsminder, som f.eks. gravhøje, morænebakker og attraktive områder for bl.a. vadefugle. Et af disse er Korevlerne ved Ellinge Lyng 7 km syd for Tengslemark Lyng.

Et andet betagende udflugtsmål er Klintebjerg ved Nyrup Bugt blot 8 km nord for Tengslemark Lyng. Helt ude ved Kattegat står den 35 meter høje og stejle klint, og ud over en fantastisk udsigt over vandet har landskabet her en helt unik flora og flere LANDART kunstværker. Stranden neden for klinten prydes af små stensøjler af strandsten, som genrejses af de lokale beboere, hver gang de er blevet væltet af havet eller stormen. Da klinten tidligere var et kalkbrud, kan man være heldig at finde fossiler på stranden.

I Odsherred finder I også noget af Danmarks bedste fiskevand, og nær Tengslemark Lyng ligger bl.a. en god fiskeplads ved Lumsås Sdr. Strand. Her kan man fange havørred hele året og hornfisk i sæsonen. Tager I waders med, kan I fiske fra revlerne. Se yderligere gode fiskepladser i området i lystfiskerguiden, som fås på turistkontorerne.

Børn og andre barnlige sjæle vil synes om en dag i Sommerland Sjælland. Forlystelsesparken, der ligger 10 km fra Tengslemark Lyng, har åbent fra midt i maj til starten af september. Hele sommeren er parken således rammen om aktiviteter, sjov og leg for hele familien. Er I til fart og spænding, kan I bl.a. komme højt til vejrs i Klatrefidusen eller rutsjebanen Vildkatten, køre gokarts eller mærke 3D effekt og svæve i det fri i Simulator-inatoren. For familiens yngste er MiniLegeland med trafikbane, legeplads og parktog sagen. Hele familien kan sammen hygge sig i Wild West byen, i Amazonas jungle og i det store vandland.

Lej sommerhus XX hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse XX, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus XX er således det oplagte valg når det handler om en dejlig ferie med let adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Hos os har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse XX til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik få et overblik over alle mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus XX her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om vedrørende din leje af et privat sommerhus XX, står vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.