Del
Vælg mellem 102 sommerhuse
Emne nr. 130-E18799
Oplev det naturskønne ferieområde med børnevenlig badestrand

Gudmindrup Strand er en af Danmarks bedste badestrande. Hvidt sand og skønne lave klitter, lavt og roligt vand med sandbund – her er det hele. Stranden ligger ved Sejerø Bugt, og i højsæsonen er der livredder på stranden. Vandkvaliteten er i top, der er toiletter og p-plads lige i nærheden, så familien vil elske at tilbringe en dejlig sommerdag her.

I Højby kan vovehalse uden højdeskræk afprøve Danmarks første klatrepark på pæle. Gekko Park har fire klatrebaner, hvor I hver især kan vælge den sværhedsgrad, der passer jer bedst. En super sjov oplevelse i Odsherreds smukke natur – og sikkerheden er selvfølgelig i top.

Det tager under et kvarter i bil at komme til en af Odsherreds mest populære attraktioner; Forlystelsesparken Sommerland Sjælland. Om I er til fart og spænding, junglesafari, westernby eller vandland, så er her noget for jer. Også de alleryngste kan have en god dag her – for dem har MiniLegeland tog, rutsjebaner, legepladser og meget mere.

12 km fra Gudmindrup Lyng i Svenstrup Hestehave ligger Odsherred Fodboldgolf. En 18 hullers bane i de smukkeste omgivelser, hvor man spiller i kondisko. Ta’ gerne madkurven med – eller kød til grillen. Vi lægger grill, borde og bænke samt parasoller til.

Nykøbing Sjælland er en hyggelig købstad, hvor man nemt kan tilbringe mange timer. Hvert år i skolernes efterårsferie afholdes en stor mad- og høstfestival; Odsherred Grand Cru. Odsherreds marker bugner af skønne grøntsager, og på festivalen kan man smage lækkerier i verdensklasse fremstillet af dygtige kokke, naturligvis af de lokale råvarer.

I Nykøbing Sjælland ligger også flere spændende museer, bl.a. Odsherred Kulturhistoriske Museum, hvor I kan besøge de moderne udstillinger; Historier fra Sommerlandet, Solens Land og Slaget på Isefjorden. På touchskærme kan man høre historien om, hvordan man i bronzealderen opfattede himmelhvælvet, ligesom museet også har digital formidling med afsæt i europæisk kulturarv.

Hempel Glasmuseum er et moderne og spændende museum med eksperimenterende værker. Familieværkstedet GlasSpiren er en af de mange aktiviteter for børnefamilier.

Lej sommerhus Gudmindrup Lyng hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Gudmindrup Lyng, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Gudmindrup Lyng er således det perfekte valg når det gælder en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse Gudmindrup Lyng til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid få et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Gudmindrup Lyng hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Gudmindrup Lyng, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.