Del
Vælg mellem 55 sommerhuse
Emne nr. 090-46163
Et naturskønt feriehusområde længst ude på Sjællands Odde

Ferieområdet Yderby Lyng ligger kystnært tæt på spidsen af Sjællands Odde. Landskabet her er præget af smuk lyngklædt hede og er helt perfekt til en ferie, hvor fred og ro er i højsædet, og hvor I har planer om at være aktive i naturen. Man kan simpelthen ikke lade være med at trave afsted og nyde den pragtfulde udsigt og naturens egne lyde.

Et af de hyggelige steder, I kan besøge, er Odden Havn blot et par km fra Yderby Lyng. Havnen ligger lunt og godt på nordsiden af Sjællands Odde, og her er altid meget at se på i det charmerende havnemiljø. Kan I lide fisk, kan I indtage havets lækkerier i fiskerestauranten eller cafeteriet – I kan også købe fisk med hjem til sommerhuset i fiskehandlen eller på røgeriet.

Odden Havn har en af Danmarks dejligste lystbådehavne samt en aktiv fiskerihavn. Sommeren igennem arrangeres her events som bl.a. ”Odden Sætter Sejl” første weekend i juli. Ud over at være en dejlig oplevelse for hele familien har arrangementet til formål at synliggøre de mange værdier, som livet på Sjællands Odde byder på. På havnen er der således boder med bl.a. fødevarer og kunsthåndværk af lokale producenter og sjove aktiviteter for familiens yngste. Det er også på Odden Havn, at der hvert år i august afholdes Makrel Festival og DM i Makrelfiskeri.

Stranden ved Yderby Lyng har både sand og fint grus. Stranden ligger i et naturbeskyttet område. Vandet er af høj kvalitet og lavt langt ud, og har man badesko på, er det fint at bade her. Har I bilen med, er der en p-plads for enden af Strandvejen, hvor der også er bænke og en redningspost.

Har I lyst til en picnic med indlagt sjov og konkurrencer, kan en dag i parken Søheltepladsen anbefales. Parkens overordnede tema er søslaget ved Sjællands Odde i 1808, heraf navnet, og her er baner til alle slags boldspil – I skal blot selv have bolde, papir og blyant med.

Lystfiskere kan også glæde sig til ferien i Yderby Lyng. Kysterne ved Sjællands Odde både ud til Sejerø Bugt og Kattegat har fine fiskepladser, og her er masser af havørreder hele året, hornfisk og makrel i sæsonen og desuden gode chancer for at fange multe, havbars, torsk og sej. Blandt gode fiskesteder ved Kattegat kan nævnes Strandvejen ved Yderby Lyng. Se mere i Lystfiskerguiden, der fås på områdets turistkontorer.

Lej sommerhus i Yderby Lyng her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse i Yderby Lyng, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Yderby Lyng er således det perfekte valg for en dejlig ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse i Yderby Lyng til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus i Yderby Lyng hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus i Yderby Lyng, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.