Del
Vælg mellem 61 sommerhuse
Emne nr. 130-E20106
Charmerende lille havneby og ferieområde ved Nekselø Bugt

Knap 5 km syd for Havnsø ligger Eskebjerg Vesterlyng Strand. Stranden er meget børnevenlig badestrand med sandbund og lavt, roligt vand. Stranden er kåret til den 3. bedste badestrand i Danmark, og er også populær til sejlads i kajak og windsurfing. P-plads og toilet findes ved stranden: På markerne, der støder op til stranden, er der om sommeren fritgående – og venligt sindede - køer og heste. Pga. disse skal hunde holdes i snor.

Også Sanddobberne Strand 6 km nord for Havnsø er en rolig børnevenlig strand i smukke omgivelser.

Har I lyst til at besøge de skønne småøer Nekselø og Sejerø, afgår færgen fra Havnsø, og det tager hhv. 20 min. og ca. en time at komme dertil. Nekselø er fredet, og her venter jer masser af betagende natur med et unikt plante-, dyre- og fugleliv. På Sejerø skinner solen mere end andre steder i landet. Dette samt det smukt kuperede landskab med flere gravhøje, samt en enkelt bautasten, og mange små badestrande lokker mange gæster til øen.

12 km sydvest for Havnsø ligger en af landets bedste fiskesøer; Kaldred Put & Take. Vil de yngste gerne på fisketur, er dette stedet. Her kan man fange ørreder på op til 8 kg. Er I mere til kystfiskeri, har Odsherred nogle af Danmarks allerbedste fiskepladser.

Ta’ cyklerne og kør 10 km ind i landet, kommer I til den lille by Hørve. På stationen ligger Odsherreds Trafikmuseum med fine gamle tog og fortællinger om egnens to gamle privatbaner.

17 km nord for Havnsø i Asnæs finder I andre spændende gamle køretøjer. Odsherred Brandmuseum har mere end 20 brandbiler, bl.a. en hestetrukken brandsprøjte fra 1864, samt en stor udstilling af brandhjelme og andet udstyr.

20 km nord for Havnsø i Grevinge er der action for især de større børn og voksne legebørn. I Odsherred Eventpark kan I dyste i fodboldgolf på en 18 hullers bane, der ligger i smukke omgivelser med udsigt over Lammefjorden. Er I en større flok afsted, omkring 10 personer, kan I også udfordre hinanden i øksekast, bueskydning og andre sjove aktiviteter.

Der er 33 km til Dyrehøj Vingaard, hvor der hver søndag fra marts – december er rundvisning i markerne og vineriet med start kl. 14. Nyd en lækker frokost inden eller kaffe efter i Caféen – og køb lækkerier med hjem i butikken.

Lej sommerhus Havnsø her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Havnsø, så I kan se frem til til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Havnsø er derfor det oplagte valg når det handler om en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os har vi samlet så stort et udbud af private sommerhuse Havnsø til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at søge efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Havnsø her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Havnsø, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.