Del
Vælg mellem 37 sommerhuse
Emne nr. 090-78866
Naturskønt ferieområde på toppen af Odsherred og Sjælland

På Sjællandsodde mellem Sejerø Bugt og Hesselø Bugt ligger ferieområdet Overby Lyng. Her er der fred og ro, et landskab ideelt til vandre- og cykelture, og så er der ikke langt til badestrande, fiskevande og udflugtsmål med familievenlige aktiviteter.

Den smukke lille naturstrand, Overby Lyng Strand, nord ligger ud til Hesselø Bugt. Landskabet skråner stejlt, og vandet er dybt med risiko for understrøm, så det kan ikke anbefales at bade her. Til gengæld kan lystfiskere glæde sig til at fange havørreder, fladfisk og hornfisk her – alt efter årstid – og området er perfekt til lange traveture.

Odsherred er fyldt med skønne børnevenlige badestrande, hvoraf flere ligger i kort afstand fra Overby Lyng. Der er f.eks. kun knap 3 km til Ebbeløkke Strand, hvor vandet er lavt langt ud, og hvor der ved lavvande opstår små vandhuller, der er perfekte for børn at plaske og lege i. Ved Sejerø Bugt ligger nogle af Danmarks bedste badestrande, bl.a. Lumsås Sønderstrand blot 10 km og Gudmindrup Strand knap 12 km fra Overby Lyng. Begge steder er der brede hvide sandstrande og lavt vand, og på sidstnævnte er der bemandet livreddertårn i sommerperioden. Her er der også toiletter.

Børnene vil elske at besøge Søheltepladsen i Havnebyen. Pladsen ligger i en hyggelig park, og temaet for alle aktiviteterne er det historiske søslag ved Sjællands Odde i 1808. Parken har baner, så man kan spille fodbold, fodboldgolf og petanque – man skal blot selv have bolde med. Når det er pausetid, kan I slå jer ned ved bordene og bænkene og spise den medbragte mad. Her er også grill, som man kan benytte.

På Lystbådehavnen i Odden Havn er der flere aktiviteter for børn i alle aldre. Her ligger nemlig Vandeksperimentariet, og som navnet siger, drejer alt her sig om vand. Den store legeplads har kanaler, sluser, pumper, vandmøller, bassiner og meget mere. På bl.a. Bådeværftet og i flere af de nærliggende butikker kan man til en overkommelig pris købe små både, der er specielt designede til at kunne sejle gennem hele anlægget.

Planlægger I en dag med fart og spænding er de kun 16 km til Sommerland Sjælland. I Forlystelsesparken er der oplevelser for hele familien i Amazonjunglen, Den Blå Lagune, westernbyen Silver City og i Minilegeland. Derudover er der bl.a. rutsjebaner og gokartbaner, og flere gange i løbet af sommeren afholdes falkonershow med ørne, falke, høge og ugler.

Et andet smukt og interessant udflugtsmål er Klintebjerg 13 km fra Overby Lyng. Den 35 m høje og stejle klint byder på en fantastisk udsigt over Kattegat, og det kuperede, istidsskabte landskab er fyldt med unik flora og LANDART kunstværker. På stenstranden vil I se små dekorative stensøjler, som de lokale beboere har lavet. Det er fuldtidsbeskæftigelse, for de genskaber de små kunstværker, hver gang havet eller stormen har væltet dem. I klinten på stranden kan man være heldig at finde fossiler.

Lej sommerhus Overby Lyng her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Overby Lyng, så I kan se frem til til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Overby Lyng er således det perfekte valg når det handler om en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse Overby Lyng til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid få et overblik over mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Overby Lyng her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Overby Lyng, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.