Del
Vælg mellem 109 sommerhuse
Emne nr. 130-E19431
Tilbring ferien ved Sejerø Bugtens dejligste badestrande

Er I til badeferie og naturskønne landskaber, kan I roligt pakke badetøjet og cyklerne og glæde jer til en ferie ved Hønsinge Lyng i Odsherred.

Hønsinge Lyng ligger få km fra nogle af Danmarks bedste badestrande. Der er 4 km til Ellinge Lyng Strand, der også hedder Korevlerne. En naturskabt lagune mellem to store sandrevler danner et paradis af et fuglereservat, og via en bro eller dæmning kommer man til ydersiden af revlerne, hvor sandstranden og det rolige lave badevand er helt perfekt til børnefamilier. Der er 9 km til Gudmindrup Strand og 12 km til Lumsås Sønderstrand, der begge har brede hvide sandstrande, klitter og lavvande. På Gudmindrup Strand er der livredder i sommermånederne.

Er vejret til en dag i svømmehallen, er der kun 6 km til Vig Kultur- & Idrætscenter, der både har et lavt varmtvandsbassin (70 cm), et 25 m multibassin, vipper og sauna.

5 km fra Hønsinge Lyng ligger den lille by Hørve. Odsherreds Trafikmuseum holder til på stationen med fine gamle tog og fortællinger om egnens gamle privatbaner. Vestsjællands Veterantog kører ved særlige arrangementer stadigt mellem Holbæk og Hørve.

Odsherred er godkendt som UNESCO verdensarv, UNESCO Global Geopark Odsherred, for den unikke betydning, istidslandsskabet har haft for området og livet her. Hvert år fejres Geoparken ved en festival, der foregår over alt i Odsherred, indendørs bl.a. i kirker og lader og udendørs i både private og offentlige rum. Her er der aktiviteter for både børn og voksne, f.eks. et stort Bæredygtighedsmarked. Blandt kunstværker, der hylder Geoparken, er en meget flot og stor lermaske-skulptur lavet af 3500 børn. Skulpturen står i Veddinge Bakker blot 7 km fra Hønsinge Lyng.

Er I vilde med dyr, vil I synes om Odsherred Zoo Rescue, der er Danmarks første zoo og rescuecenter for eksotiske dyr. Zooen giver nødlidte dyr chancen for et nyt og bedre liv, og her er mere end 600 dyr, lige fra amazone papegøjer, snohalebjørne, pelikaner og mange arter af primater.

Også I Sommerland Sjælland er der rovfugle. Flere gange hen over sommeren holder en falkoner show med ørne, falke, høge og ugle, hvor I kommer helt tæt på de spændende fugle. Sommerlandet er en forlystelsespark, hvor der er oplevelser for hele familien i Amazonjunglen, vandlandet Den Blå Lagune, westernbyen Silver City og i Minilegeland – samt rutsjebaner, gokartbaner m.m.

Der er kun 9 km til Asnæs, hvor Odsherred Brandmuseum vil begejstre de fleste. Museet har mere end 20 brandbiler, heriblandt en hestetrukken brandsprøjte fra 1864, og en fin udstilling af bl.a. brandhjelme. I Asnæs kan I også besøge Odsherreds Kunstmuseum og Ulvsborg Historisk Værksted, der sommeren igennem har arrangementer med vikingetiden og middelalderen som temaer.

Lej sommerhus Hønsinge Lyng hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Hønsinge Lyng, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Hønsinge Lyng er således det perfekte valg når det handler om en afslappende ferie med let adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Hos os er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Hønsinge Lyng til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid skaffe dig et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Du slipper altså for besværet med at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Hønsinge Lyng her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Hønsinge Lyng, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.