Del
Vælg mellem 45 sommerhuse
Emne nr. 130-E17244
Herlige ferieoplevelser på toppen af naturskønne Odsherred

Ferieområdet Øster Lyng ligger smukt i den nordøstlige del af Odsherred mellem Nykøbing Sjælland og Rørvig. Her er I tæt på både de dejlige strande ved Nyrup Bugt og naturskønne områder med bl.a. vildtreservater og vådområder.

Blandt børnevenlige badestrande, hvor vandet er lavt og roligt og stranden bred, hvid og lang, er Nykøbing Nordstrand en af områdets bedste. Stranden ligger i læ af bløde klitter med marehalm, og her er alle faciliteter til en dejlig familiedag ved stranden; Bruser, toiletter, grillplads med borde/bænke, kiosk (og gratis Wi-Fi). P-pladsen er lige i nærheden, så det er ingen sag at have kølertaske, tæpper, legetøj, bøger m.m. med.

En anden dejlig badestrand tæt ved Øster Lyng er Rørvig Strand ved Telegrafvej og Kabelhuset. Også her er den fine sandstrand helt perfekt til en dag ved stranden. Her er masser af plads til både legende børn, badende familier og soldyrkere samt windsurfere og kajakroere – forholdene er optimale til det hele. Her er også p-plads, toilet og kiosk og ikke mindst bemandet livreddertårn i sommerperioden.

Fuglekendere kan se frem til at besøge vådområdet Hovvig, et naturreservat udlagt som EU-fuglebeskyttelsesområde. Fra de to fugletårne, der hver har plads til ca. 25 personer, kan man opleve mange arter af våger, ørne, høge og falk samt store træk af traner – man kan være heldig at se træk på omkring tusinde fugle.

Også motionister på cykel- eller vandreture er begejstrede for området, og her er borde og bænke, hvor man kan nyde madkurven eller holde kaffepause.

Nykøbing Sjælland Svømmehal er en moderne svømmehal med faciliteter nok til en dag inden døre; Stor vandrutsjebane, varmtvandsbassin, vipper, jacuzzi og sauna. Så selv en regnvejrsdag kan blive en god badedag.

Odsherred er godkendt som UNESCO Global Geopark som det første sted i Danmark, og et af de mange steder, man kan opleve istidens betydning for landskabet, er Klintebjerg ved Nyrup Bugt. Den stejle klint er på steder op til 35 meter høj, og fra toppen har man en fantastisk udsigt over Kattegat. I forrige århundrede gravede man grus og kalk i klinten, så i dag er det muligt at finde fossiler på den stenede strand neden for klinten.

Hvert år i august afholdes der i hele Odsherred en festival til fejring af UNESCO Global Geopark Odsherred. Fejringen foregår ved events og aktiviteter både indendørs og udendørs, i private og offentlige rammer over alt i Odsherred. I skolernes efterårsferie afholdes desuden en stor mad- og høstfestival i Nykøbing Sjælland. Her fremtryller lokale kokke spændende og anderledes lækkerier af lokale råvarer.

Lej sommerhus i Øster Lyng her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse i Øster Lyng, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Øster Lyng er derfor det perfekte valg når det gælder en dejlig ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Her på siden har vi samlet så mange private sommerhuse i Øster Lyng til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus i Øster Lyng hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus i Øster Lyng, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.