Del
Vælg mellem 60 sommerhuse
Emne nr. 130-E19836
Dejligt ferieområde tæt på både Nekselø Bugt og Sejerø Bugt

Midt i det smukke Odsherred, der af UNESCO er godkendt som Global Geopark, ligger Ordrup. En lille landsby med et dejligt sommerhusområde og en badestrand med lavt vand, som også windsurfere ynder at boltre sig i. Her er badebro, toilet og p-plads, og stranden er både børne- og handicapvenlig.

På Ordrup Næs venter jer skønne naturoplevelser – både på vandreture og med fiskestænger på jagt efter havørred, multer og hornfisk. Vandet her er også perfekt, hvis I kan lide at sejle i kajak. Halvøen er ca. 4 km lang og skabt at istidens vandmasser. Om I vil vandre, padle eller fiske, skal p-pladsen ca. halvanden km fra næsset benyttes. Et andet godt fiskested er Knarbos Klint ved Nekselø Bugt knap 4 km syd for Ordrup. Også her kan fisketuren kombineres med picnic og hyggelige timer med malerisk udsigt.

Planlægger I at tage på tur enten i bil eller på cykler, kan den korte køretur på 8 km til Asnæs anbefales. Her finder I bl.a. museer, zoo og svømmehal.

Odsherreds Kunstmuseum har til huse i Hvide Hus i Asnæs, og her kan man se en samling af Odsherredsmalerne, der fra omkring 1930 malede områdets både fascinerende og dramatiske landskaber. Museet udstiller også spændende nutidskunst. Museet er en del af Museum Vestsjælland, der har lavet en gratis app med både videoguidede ture rundt til kulturarv og historie i området samt spil til familiens yngste. En både lærerig og underholdende aktivitet for hele familien.

Odsherred Brandmuseum ligeledes i Asnæs er et sandt eldorado for alle, der er vilde med brandbiler. Børnene elsker at sidde bag rattet i de store flotte køretøjer, og museet har mere end 20 af slagsen – nogle helt tilbage til den tid, hvor brandsprøjterne blev trukket af heste. På museets bibliotek kan man bl.a. se gamle film omkring brandslukning.

Odsherred Zoo er rescuecenter for eksotiske dyr fra hele verden. Her får dyrene et nyt godt liv i trygge omgivelser. Blandt de mere end 600 dyr i parken kan man f.eks. opleve zebraer og kameler, kænguruer og lamaer, og i den store abeskov lever aberne helt uden hegn. Parken har også geder, man må klappe, og ponyer, man må ride på, og man kan være med, når dyrene fodres. Men ikke kun dyr bliver sultne – parken har også terrasser og grønne områder, hvor man må slå sig ned med den medbragte mad. Og så er der en skøn naturlegeplads til børnene.

Asnæs Svømmehal er et godt sted at tilbringe en regnvejrsdag. Her er der både svømmebaner, vipper, børnebassin og sauna. Svømmehallen har åbent fire dage om ugen, så tjek lige åbningstiderne, inden I tager afsted.

Lej sommerhus Ordrup her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Ordrup, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Ordrup er således det oplagte valg for en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Ordrup til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Ordrup hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Ordrup, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.