Del
Vælg mellem 142 sommerhuse
Emne nr. 130-E19218
Hyggelig sommerhusby med fin badestrand ved Sejerø Bugt

Ellinge Lyng er et godt valg til familieferien. Det naturskønne område er en del af Danmarks eneste UNESCO Global Geopark, og landskabet bærer præg af istidens vandmasser. Et af de steder nær Ellinge Lyng, hvor man kan se den spændende natur kombineret med kunst, er ved Veddinge Bakker. Her har 3500 børn lavet den smukkeste lermaske-skulptur. Der er kun 9 km dertil, så det kunne være et udflugtsmål for en cykeltur.

Tæt på Ellinge Lyng kan de natur- og historieinteresserede opleve masser af oldtidsminder. I Nygård Sø mellem Højby og Nykøbing Sjælland ligger Næsholm Borgruin fra ca. år 1278, hvor en pælebro er eneste vej over til ruinen. I Grevinge Skov ligger bronzealderhøjen Hamlets Grav med en smuk mindesten, og i den lille by Kelstrup ligger endnu en borgruin. Ved Asnæs finder I flere gravhøje; Esterhøj m. Esterhøj Stenen, Maglehøj Gravhøj og Dutterhøje Gravhøje.

Mellem Asnæs og Høve ligger Odsherred Zoo Rescue – et fantastisk sted, der tager sig af nødstedte dyr. Dyrene lever et godt liv her, trods eventuelle skavanker, og det er en fornøjelse at besøge dem. Zooen har mere end 600 dyr, og I kan bl.a. møde slanger, eksotiske fugle, vaskebjørne og en kæmpe samling af sydamerikanske aber for blot at nævne nogle få af dyrene.

I Asnæs ligger også de fleste drenges drøm; et brandmuseum med over 20 brandbiler og en hestetrukken brandsprøjte fra 1864. Er I mere til kunst end brandbiler, kan I glæde jer til at besøge Odsherreds Kunstmuseum, ligeledes i Asnæs.

Tager I bilen eller cyklerne 5 km nordpå fra Ellinge Lyng, kommer I til Højby og Danmarks første klatrepark på pæle. De fire baner har udfordringer af varieret sværhedsgrad, men uanset hvilken I vælger, er sikkerheden i top. En ting mere er sikker; det er sjovt og en smule grænseoverskridende.

10 km vest for Ellinge Lyng ligger forlystelsesparken Sommerland Sjælland, hvor man får sjov, fart, spænding og vandplaskeri for alle pengene. I Minilegeland er aktiviteterne tilpasset de yngste, i Amazonas tager I sammen på junglesafari, Silver City er det danske bud på det vilde vesten, og i Den Blå Lagune kan store som små lege i vand. De ældste legebørn kan dyste på gokart-banen og hvine igennem i rutsjebanen.

En af feriens udfordringer kunne også være at lære at sejle i kajak. I KajakOasen i Plejerup ved Grevinge er der kurser og ture for både nybegyndere og rutinerede.

Vil I hellere nyde vandet fra strandkanten, er Ellinge Lyng Strand helt perfekt. Stranden hedder også Korevlerne, pga. lagunen mellem to sandrevler som er et naturskønt reservat for vadefugle. På ydersiden af revlerne finder I den skønneste sandstrand med lavt og roligt badevand. Man kommer til stranden via en bro eller dæmning.

Lej sommerhus Ellinge Lyng hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Ellinge Lyng, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Ellinge Lyng er derfor det perfekte valg for en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Ellinge Lyng til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Du er altså fri for at søge efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Ellinge Lyng hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om omkring leje af et privat sommerhus Ellinge Lyng, er vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.