Del
Vælg mellem 103 sommerhuse
Emne nr. 035-11201
Hyggelig købstad i Odsherred tæt på Isefjord og Kattegat

Få km nord for Nykøbing S ved Nyrup Bugt ligger de dejligst badestrande med lave klitter, fine sandstrande og lavt, roligt vand. To af disse er Skærby Strand og Nykøbing Nordstrand. Ved sidstnævnte er der desuden toiletter, udendørs bruser, kiosk samt borde/bænke.

Er vejret mere til badning i svømmehal, har Nykøbing en ny og moderne svømmehal med alle ønskelige faciliteter som en stor vandrutsjebane, et varmtvandsbassin, vipper, jacuzzi, sauna m.m.

Hører en minigolf dyst med til de faste indslag i jeres familieferie, er der flere baner at vælge imellem, bl.a. Nillers Minigolf på Rørvigvej og Havnens Ishus og Minigolf på Snekkevej.

Nykøbing ligger midt i Odsherreds spisekammer. De særlige jordforhold giver optimale muligheder for dyrkning af grøntsager, og hvert år i skolernes efterårsferie fejres dette med Mad- og Høstfestivalen Odsherred Grand Cru. Her tryller egnens madkunstnere smagsoplevelser ud over det sædvanlige af egnens friske råvarer.

Endnu en stor festival finder sted hvert år i Odsherred. Tre dage i august afholdes Geopark Festival for at fejre, at området er godkendt som UNESCO Global Geopark Odsherred. Events og arrangementer for hele familien, overalt i Odsherred, tager udgangspunkt i landskabet, kulturhistorien, kunsten og de lokale fødevarer – og bæredygtighed, bl.a. med et Bæredygtighedsmarked i Anneberg Kulturpark ved Nykøbing.

Er I vilde med natur og fugle, er der masser at opleve blot 3,5 km fra Nykøbing i retning mod Nakke. Her ligger Hovvig, der med store vådområder, enge og mindre skove er udlagt som fuglereservat og ynglested for vandfugle. Fra de to fugletårne kan man bl.a. se rovfugle som havørn, fiskeørn, forskellige arter høge, falk og våge. Man kan også se store træk af fugle, bl.a. er her oplevet op til 1.000 traner og 15.000 ringduer pr. dag.

Odsherreds Museum leverer kulturhistorie for både børn og voksne i form af udstillinger, familiearrangementer og -værkstedsaktiviteter. Omdrejningspunktet er Odsherreds historie fra oldtiden til i dag. En af de fængslende udstillinger er ”Solens Land” med afsæt i bronzealder-menneskenes solkult. Solvognen blev fundet tæt herved i Trundholm Mose. På museet kan I også få mere at vide om de mange jættestuer og dysser, der findes i Odsherred. Mellem Nykøbing S og Højby kan man bl.a. selv opleve Syvhøje.

Lidt syd for Nykøbing ligger det spændende Hempel Glasmuseum med unikke udstillinger og familieværkstedet GlasSpiren, hvor store som små i sommerhalvåret kan prøve at arbejde med glas. 12 km syd for Nykøbing kan kunst- og haveinteresserede opleve spændende kunst og et hyggeligt haveanlæg i Kongsøre Have og Kunstmuseum.

Lej sommerhus Nykøbing Sjælland her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Nykøbing Sjælland, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Nykøbing Sjælland er således det perfekte valg til en dejlig ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Nykøbing Sjælland til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Nykøbing Sjælland hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Nykøbing Sjælland, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.