Del
Vælg mellem 256 sommerhuse
Emne nr. 090-69129
Hold ferie ved Sejerø Bugt og Danmarks første globale geopark

Ud til Sejerø Bugt i den nordlige ende af Odsherred ligger det dejlige ferieområde Højby Lyng. Området har en lille strand, men kun 7 km i bil - eller 1,6 km til fods langs vandet – finder I en af Danmarks bedste badestrande; Gudmindrup Strand. Stranden er omkranset af lave klitter, sandet er hvidt og vandet lavt og roligt med sandbund. Vandkvaliteten er i top, der er toiletter og p-plads, og i højsæsonen er der livredder på stranden.

Odsherred er meget rig på oldtidsminder, og flere af disse ligger tæt på Højby Lyng. Der er f.eks. kun 9 km til Birkehøj Jættestuer ved Nyrup og til Næsholm Borgruin ved Højby samt 10 km til Syvhøje mellem Højby og Nykøbing Sjælland.

Odsherred er også kendt for sit unikke landskab, der er skabt i istiden, og området er godkendt som UNESCO Global Geopark Odsherred. Et imponerende eksempel herpå er Klintebjerg ved Nyrup Bugt 14 km fra Højby Lyng. Den 35 meter høje klint står som en mur ud mod Kattegat med en fantastisk udsigt. Neden for klinten kan man finde fossiler langs vandet.

I august afholdes hvert år Geopark Festival, hvor hele Odsherred fejrer de særlige egenskaber, der er årsag til optagelsen på UNESCOs Verdensarvsliste. Landskabet og geologien, kunsten og kulturen samt dyrkning og produktion af fødevarer samt bæredygtighed er temaer for de mange events og arrangementer – også for børnefamilier.

Hvert år i skolernes efterårsferie afholdes en stor mad- og høstfestival i Nykøbing Sjælland. Festivalen hedder Odsherred Grand Cru, og egnens dygtige madkunstnere fremtryller lækkerier i verdensklasse ud af de mange grøntsager, der dyrkes her.

I Danmarks første klatrepark på pæle, Gekko Park i Højby, kan man nyde det smukke landskab i fuglehøjde. Afprøv jeres fysiske – og mentale – grænser på en af de fire klatrebaner. De er af varierende sværhedsgrader, så I kan finde den, der passer til jer. Sikkerheden er i top, så glæd jer til en sjov og anderledes oplevelse.

Højby Lyng ligger kun 9 km fra Sommerland Sjælland, hvor et besøg vil glæde alle børn - og deres forældre. I Den Blå Lagune er der børnebassiner til de yngste og vilde vandrutsjebaner for de mere garvede vandhunde. I Amazonas jungle kan I sejle på tømmerflåde blandt krokodiller med indianere på flodbredden eller tage på safari, og i Silver City kan I udfordre jer selv på laserbanen og bage snobrød over bål. Forlystelsesparken har åbent fra medio maj til medio september.

Lej sommerhus Højby Lyng her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Højby Lyng, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Højby Lyng er derfor det perfekte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Højby Lyng til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne her på siden. Du er altså fri for at lede efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Højby Lyng her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Højby Lyng, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.