Del
Vælg mellem 72 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Rørvig_121-90-0464
Emne nr. 121-90-0464
Nyd ferien på toppen af Odsherred, hvor Isefjord møder Kattegat

Er I vilde med vand, er Rørvig det perfekte feriested for jer. Den idylliske gamle fiskerlandsby er nemlig omgivet af vand, så husk at tage både badetøj og fiskegrej med på ferie.

Fiskepladserne Korshage og Skansehage er to af de bedste i Odsherred. De to pladser ligger hhv. i den nordlige og den vestlige ende af Isefjordens munding, og her er der store mængder havørreder, fladfisk og makrel – alt efter årstid. Begge steder er det en fordel at have waders med, og ved Skansehage kan I kombinere en fisketur med en tur i vandet, så I får en rigtig familieudflugt ud af dagen.

De skønne sandstrande ved Rørvig er blandt de mest børnevenlige på Sjælland. Stranden ved Telegrafvej og Kabelhuset har bemandet livreddertårn i sommerferien, stranden er tildelt Det Blå Flag, og her er toiletter, kiosk og p-pladser. Stranden er både bred og lang, så her er masser af plads til både legende børn, soldyrkere og windsurfere.

Kan I lide at sejle i kajak, vil I nyde det naturskønne landskab langs Isefjordens kyster.

Oplev den skønne feriestemning på byens hyggelige havn, hvor der altid er liv og aktivitet. Om sommeren ligger børn på maven på molerne og fanger krabber, og der er færgefart til Hundested og Nordsjælland. På havnen ligger også Lodsoldemandsgård, der er den ældste bygning i Odsherred. På en spadseretur fra havnen langs kysten ind til centrum af den gamle bydel kan man nyde synet af mange smukke gamle fisker- og skipperhuse.

Kan I lide at besøge gallerier, kan I se spændende glaskunst i Galleri Moma Glas, der har åbent i sommerhalvåret, og smukke malerier af den lokale kunstner Connie Lous i Galleri Art Five. Tjek åbningstiderne på begge gallerier, inden I tager derhen.

Rørvighalvøens smukke og varierede landskab byder på mange gode oplevelser, hvad enten I foretrækker at færdes til fods eller på cykel. Her er både bakker, marker, enge og plantager samt vådområder. Et af sidstnævnte er Hovvig, der ligger lidt syd for Rørvig mellem Nykøbing og Nakke. Området bag diget er i dag vildtreservat og ynglested for vandfugle - og et yndet sted for fuglekendere. Her kan man fra de to fugletårne opleve mange forskellige arter af våger, ørne, høge og falk, som f.eks. musvåge, fiskeørn og tårnfalk. Man kan også være heldig at opleve store træk af traner – på en god dag kan et træk bestå af omkring tusinde fugle.

Lej sommerhus i Rørvig hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse i Rørvig, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus i Rørvig er således det oplagte valg til en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse i Rørvig til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid skaffe dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du kunne tænke dig hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus i Rørvig her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du skulle sidde tilbage med spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus i Rørvig, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.