Del
Vælg mellem 60 sommerhuse
Emne nr. 035-17703
Ferieområde med fiskevande, badestrand og oldtidsminder

6 km fra Føllenslev ved Nekselø Bugt ligger Eskebjerg Vesterlyng Strand. En dejlig børnevenlig badestrand med sandbund og lavt, roligt vand. Stranden er kåret til den 3. bedste badestrand i Danmark. På vandet kan man tit se både kajak og windsurfere, der er p-plads og toilet ved stranden, og på de grønne marker ved stranden er der om sommeren fritgående heste og køer, som man roligt kan snakke med. Har I hund med, skal den være i snor pga. dyrene i området.

8 km sydvest for Føllenslev kan store som små lystfiskere fange ørreder helt op til 8 kg. I Kaldred Put & Take, der er en af landets bedste fiskesøer. Vil I hellere fiske fra kysten, er det heldigt, at Odsherred har nogle af Danmarks allerbedste fiskepladser. På områdets turistkontorer kan man få fiskeguiden ”Lystfiskeri i Odsherred”.

Ved Fårevejle 11 km nord for Føllenslev ligger randmorænen Vejrhøjbuen, der er dannet af istidens vandmasser for omkring 15.000 år siden. Her finder man oldtidsminderne Dutterhøje, Maglehøj og Esterhøj. Også den store bronzealder gravhøj Vejrhøj kan opleves her. Gravhøjen er det 3. højeste punkt på Sjælland, og herfra kan man se helt til Roskilde Domkirke.

I Grevinge 23 km NØ for Føllenslev og tæt ved Lammefjorden er der action for familiens større legebørn i Odsherred Eventpark. I de smukke omgivelser kan I dyste i bl.a. fodboldgolf, paintball battle, bueskydning, øksekast og luftgevær.

17 km nord for Føllenslev ligger Asnæs, hvor der er oplevelser både for de, der holder af dyr, de, der kan lide at se på kunst, og alle, der elsker brandbiler. Odsherred Zoo Rescue er et fristed og et nye liv til nødstedte dyr. Zooen har mere end 600 dyr, bl.a. påfugle, primater, krybdyr, næsebjørne og mindre rovdyr. Hver mandag kan I være med til at bade og veje skildpadder. Odsherred Brandmuseums udstilling af mere end 20 brandbiler og en stor udstilling af brandhjelme og andet udstyr skal nok få julelys frem i øjnene hos de fleste børn. På Odsherreds Kunstmuseum kan I både se den permanente udstilling af lokale maleres værker fra guldalderen til i dag samt skiftende særudstillinger.

Har I lyst til at tage på ø-hop, går færgen til de skønne øer Sejerø og Nekselø fra havnen i Havnsø 4 km fra Føllenslev. Sejerø har flere solskinstimer end de fleste andre steder i Danmark samt en skøn badestrand og derfor et populært udflugtsmål. Kirkens smukke kalkmalerier og øens oldtidsminder trækker også gæster til øen.

Lej sommerhus Føllenslev hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Føllenslev, så I kan se frem til til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Føllenslev er derfor det perfekte valg for en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Føllenslev til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er forklaringen at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Føllenslev hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Føllenslev, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.