Del
Hornsherred - et pragtfuldt ferieland i et frodigt landskab

Hornsherred består af halvøen ligger mellem Isefjord og Roskilde Fjord samt den hyggelige lille ø Orø. De frodige marker leverer friske grøntsager til de utallige gårdbutikker, så man kan ikke undgå at blive fristet, når man cykler rundt i området. Foruden de hyggelige boder ved vejene, er her også større gårdbutikker, der også sælger kød, mælk, frugtsaft m.m. Bl.a. Svanholm Gods Gårdbutik og gårdbutikken i Landerslev. Det er først rigtig dansk sommer, når man kan nyde friskopgravede nye kartofler og nyplukkede jordbær.

Køerne, der græsser på engene i Hornsherred leverer mælken til de lækre Hansens Is. I Jægerspris kan man besøge Hansens Ismejeri i det gamle Hornsherred Mejeri og se, hvordan isen bliver lavet. Her kan man selvfølgelig også købe is samt andre mejeriprodukter som bl.a. ost og yoghurt med hjem. Selv om der måske er mælkeallergikere i familien, kan I godt glæde jer til at smage lækre is på ferien i Hornsherred. Hos Chriis-soyais i Jægerspris kan man både se produktionen af, høre mere om og smage på skønne varianter af is produceret af sojamælk. Ingen skal holde ferie uden is.

Er I på tur til Orø kan I forkæle jer selv med en lækker frokost eller kaffe og kage i Marlieses Gårdcafe. Caféen ligger idyllist i et stråtækt bondehus med blomstrende og frodige idyl lige uden for døren.

Landskabet i Hornsherred byder også på store skovområder, hvor der er gode afmærkede cykel- og vandrestier. Bl.a. i Færgelunden ved Frederikssund, hvor man på turen rundt i skoven kommer forbi både stenalder- og bronzealderhøje. Ved Jægerspris Slot ligger slotshegnet, hvor man bl.a. kan se den ombyggede jættestue Julianehøj. Slotsparken er også åben for gæster. Nordskoven ligger i den nordlige del af området, og her kan man se Nordeuropas ældste egetræ, der er mellem 1500 – 2000 år gammel. I skoven kan man også se Kong Frederik den syvendes jagtpavillon.

Hornsherred har mange dejlige badestrande med høj vandkvalitet og lavt vand tæt på land. En af disse er Kulhuse Strand ud til Isefjord på nordspidsen af halvøen. Her er der ramper til kørestole, kiosk og toiletter. I Jægerspris Bugt ligger Vester Strand, hvor vandet er roligt og lavt meget langt ud, her er fin sandbund og en dejlig badebro. Der er græs, som man kan hvile sig og lege på, helt ned til vandet. Dejlig roligt vand og fin sandbund finder man også ved Dalby Huse Strand, ligeledes i Jægerspris Bugt.

Lej sommerhus Hornsherred her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Hornsherred, så I kan se frem til til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Hornsherred er derfor det perfekte valg for en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Hornsherred til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid få et overblik over dine muligheder her på siden. Du slipper altså for besværet med at lede efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Hornsherred hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Hornsherred, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning.