Del
Vælg mellem 22 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Ejby Strand_130-E16898
Emne nr. 130-E16898
Fred, ro og ren idyl i det uberørte landskab ved Isefjord

Sætter I pris på maleriske naturområder, kan I glæde jer til at tage vandrestøvlerne i brug på ferien ved Ejby Strand. Landskabet på Ejby skrænter og i Ejby Ådal prises højt af naturelskere. Området har aldrig været opdyrket – kun fredeligt kvæg, som man trygt kan gå hen til, afgræsser området. Området er fredet, så man kan nyde synet af mange vilde planter, bl.a. blomstrende orkideer. Det er ikke tilladt at plukke blomster i et fredet område. Slå jer ned på toppen af skrænterne blandt sommerfugle, fuglefløjt og vilde blomster – evt. med en madkurv – og nyd udsigten over Isefjord og Orø.

Fortsæt vandreturen ned i den betagende ådal, der er skabt af istidens smeltevand. Gudernes Stræde går gennem Ådalen, hvor der gror mere end 600 forskellige planter. På traveturen kommer man både fordi en bautasten og en ca. 5.000 år gammel høj, Møllehøj med en tvillingejættestue.

Ejby Strand ligger i den sydlige del af Isefjord, der er et af de varmeste steder at bade i Danmark. Stranden er stenet, men her er en fin badebro. Gå også en tur hen til den lille fiskerihavn og til udsigtspunktet ”Dejligheden”.

Egholm Slot ligger mellem Kirke Hyllinge og Skibby 8 km nord for Ejby Strand. Ud over den store antikke våbenudstilling har museet en omfattende samling af effekter fra 2. Verdenskrig – bl.a. kampvogne og fly – samt en spændende western afdeling med bl.a. en diligence, en udstoppet bison og antikke våben. Slottet har bl.a. været kulisse for gamle danske spillefilm og tv-serier.

Fra Ejby Strand er der kun 13 km til Hammer Bakke, hvorfra man kan tage den lille kabeltrukne færge til den naturskønne perle Orø. På Orø er der en dejlig badestrand, så husk badetøj og håndklæder, samt en dyrepark med både hjemlige og eksotiske dyr, bl.a. en 6 m. lang Tiger Pyton. Man kan sagtens få en hel dag til at gå på Orø med at kigge på kunst og museer, kulturarv og arbejdende værksteder. Man kan også forkæle sig selv med en lækker frokost eller kaffe og kage i det hyggelige stråtækte bondehus; Marlieses Gårdcafe.

Lej sommerhus Ejby Strand hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Ejby Strand, så I kan se frem til til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Ejby Strand er derfor det oplagte valg når det handler om en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Ejby Strand til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid danne dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Ejby Strand her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om vedrørende din leje af et privat sommerhus Ejby Strand, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.