Del
Vælg mellem 69 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Kulhuse_160-G3016
Emne nr. 160-G3016
Sommerhusby på toppen af Hornsherred ud til Isefjord

Den lille by Kulhuses historie kan følges helt tilbage til 1633, hvor kongen anlagde en skibsbro her, hvorfra man kunne sejle træ og trækul fra Nordskoven, der støder op til det nuværende Kulhuse. I dag finder man nogle af Danmarks ældste træer i Nordskoven – ja endda Europas ældste eg, Kongeegen, der er ca. 1500 år gammel. Disse træer har overlevet århundreders træfældning, da man ikke har kunnet komme frem til dem pga. mose. I skoven ligger også Kong Frederik den syvendes jagtpavillon.

Fra Kulhuse er der i sommerhalvåret færgesejlads til Sølager ved Hundested, så det er nemt at komme til de skønne badestrande ud til Kattegat ved Den Danske Riviera på Nordsjælland. Kulhuse har også din egen fine badestrand med Det Blå Flag ud til Isefjord. Her er vandet roligt, og inde ved bredden er det lavt. Man skal dog ikke langt ud, før det bliver dybt. Op til stranden støder et grønt område, og der er kørestolsrampe. Stranden har også en kiosk og toiletter/handicaptoilet i krobygningen. Der er p-plads lige i nærheden, og bussen kører lige til stranden.

Blandt de historiske bygninger i Hornsherred er Jægerspris Slot blot 9 km syd for Kulhuse. Slottet var Frederik den 7. syvende og Grevinde Danners hjem fra 1854 til kongens død i 1866. Herefter åbnede grevinden dele af slottet for offentligheden. Bl.a. oprettede hun et børnehjem på slottet, og her boede børn indtil 1940’erne. I slottets museum kan man bl.a. se kongens pibesamling i hans arbejdsværelse, hans våbensamling og grevindens værelser og stuer. Grevinde Danner er begravet i slotsparken, hvor man også kan se 54 mindestøtter over nogle af landets store personligheder, slotsgartneriet og børnehjemmets kirkegård.

Lej sommerhus Kulhuse hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Kulhuse, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Kulhuse er således det oplagte valg for en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os har vi samlet så stort et udbud af private sommerhuse Kulhuse til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Kulhuse hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Kulhuse, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.