Del
Vælg mellem 24 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Skibby_130-E16667
Emne nr. 130-E16667
En lille hyggelig by ca. midt på Hornsherred tæt på vandet

Sommerhusområdet Skibby ligger ved Vellerup ud til Isefjord. Her kan man leje joller og sejle på fisketur efter havørreder i Vellerup Vig. Det naturskønne område er fredeligt, og landskabet bærer præg af fortiden i form af de mange stenalder- og bronzealderhøje.

Der er fine cykel- og vandrestier i området, og vil I på tur til Orø, kan I tage med den lille kabeltrukne færge fra Hammer Bakke. Orø er en hyggelige lille ø på blot 14 km2 – en ægte perle med både fantastisk natur, fred og ro og masser at opleve. Her er både dejlig badestrand, en dyrepark med både hjemlige og eksotiske dyr som f.eks. en 6 meter lang Tiger Pytonslange, kunst og museer, kulturarv og arbejdende værksteder.

Selsø Slot står i dag som et smukt museum efter en restaurering i 1972. Inden da havde slottet fået lov at forfalde i omkring 150 år. På museet kan man se, hvordan slottet så ud i 1829, da det blev forladt, og man kan høre de gamle historier om stedet. Bl.a. den sande om kvinden, der sad indespærret her, og spøgelseshistorien om den hvide dame. Gå den smukke tur rundt om Selsø Sø, forbi naturhavnen Møllekrog og fuglereservatet.

Godt 4 km sydvest for Skibby ligger Egholm Slot. Egholm Museum rummer en stor våbenudstilling, der bl.a. rummer antikke våben og våben fra det vilde vesten, samt en omfattende samling af effekter fra 2. Verdenskrig – stort og småt lige fra rationeringsmærker til kampvogne og fly. Man vælger selv, om man vil gå alene rundt på museet eller tage på en guidet rundvisning.

4 km nord for Skibby ligger et andet spændende udflugtsmål, nemlig Svanholm Gods. Godset driver økologisk landbrug med fåre- og kvæghold, agerbrug, biavl og meget mere. I gårdbutikken kan man købe godsets hjemmelavede/hjemmedyrkede produkter, og i caféen kan man få stillet sulten – eller lækkersulten. Man kan tage med på rundvisning på godset.

Vil man til en børnevenlig badestrand med fint sand og roligt vand, er der kun 9 km til en af de allerbedste strande i Hornsherred; Dalby Huse Strand.

Lej sommerhus Skibby her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Skibby, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Skibby er derfor det perfekte valg til en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så mange private sommerhuse Skibby til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder her på siden. Du er altså fri for at søge efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Skibby her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Skibby, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.