Del
Vælg mellem 11 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Hyllingeriis_160-G3133
Emne nr. 160-G3133
Et natursmukt feriehusområde i Hornsherred ved Roskilde Fjord

Sommerhusområdet Hyllingeriis ligger ved Skibby og Skuldelev på halvøen Hornsherred mellem Isefjord og Roskilde Fjord.

Vil I gerne vise børnene, hvilket legetøj I selv, jeres forældre og bedsteforældre legede med, så kan I besøge Skuldelev Dukkemuseum og Legetøjssamling. Her er der mere end 8.000 dukker i alle størrelse fra perioden 1830 – 1950. Derudover er der en stor samling af mekanisk optrækkeligt legetøj, modeltog og -biler, bondegårde, påklædningsdukker og meget meget mere. Et rigtig sjovt og hyggeligt museum. Man må gerne nyde sin medbragte mad ved museet, ligesom her er handicapvenlige toiletter.

Et andet spændende museum af en helt anden slags er Egholm Slots våbenmuseum. Slottet ligger mellem Skibby og Kirke Hyllinge ca. 15 km fra Hyllingeriis. Ud over den store våbenudstilling, har museet en omfattende samling af effekter fra 2. Verdenskrig – stort og småt med bl.a. kampvogne og fly. Museet har også en western afdeling med bl.a. en diligence, en udstoppet bison, antikke våben og alt, hvad man ellers kender fra westernfilmene.

Der er kun 6 km til Selsø Slot ved Selsø Sø. Slottet blev restaureret i 1972, og i dag ser står slottet med inventar, som det stod i 1829, da det blev forladt. Inden da havde slottet fået lov at forfalde i omkring 150 år og var et ægte spøgelsesslot. Man siger, at den hvide dame spøger her, men det kan ikke bevises. Sandt er det dog, at den tidligere ejers hustru sad indespærret på sit værelse her i mange år. Nyd den smukke natur på en vandretur rundt om Selsø Sø, forbi naturhavnen Møllekrog og fuglereservatet.

Er det strandvejr, kan I tage turen de 4 km nord på til Skuldelev Strand, der har et lille stykke sandstrand, en badebro og et dejligt græsområde, der er velegnet til picnic. Borde og bænke, grill og bålplads samt toilet er at finde ved stranden. Eller I kan tage yderligere 5 km nordpå til Tørslev Hage Strand. Stranden har lavt roligt vand og blød sandbund. Her er også en bade- og bådebro.

Lej sommerhus Hyllingeriis hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Hyllingeriis, så I kan se frem til til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Hyllingeriis er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse Hyllingeriis til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Hyllingeriis hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du skulle sidde tilbage med nogen spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Hyllingeriis, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.