Del
Vælg mellem 10 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Gerlev Strandpark_130-E15116
Emne nr. 130-E15116
Hyggeligt ferieområde ved Roskilde Fjord

Søger I et ferieområde med fred og ro, hvor der samtidig ikke er langt til oplevelser for hele familien, er Gerlev et godt valg. 4 km fra Gerlev ligger Tørslev Hage, en børnevenlig strand med lavt vand, sandbund og græsområder lige ned til vandet. Der er også kun 5 km til Skuldelev, der har en lille sandstrand, badebro og et dejligt picnicområde med borde og bænke, grill og bålplads samt toilet.

Skuldelev Dukkemuseum og Legetøjssamling er en hyggelig familieattraktion med legetøj flere generationer tilbage. F.eks. mere end 8.000 dukker fra perioden 1830 – 1950, en stor samling af mekanisk optrækkeligt legetøj, modeltog og -biler, bondegårde, påklædningsdukker osv. Museet har faciliteter, så man kan nyde sin medbragte mad, og her er handicapvenlige toiletter.

8 km SV for Gerlev ligger et andet spændende udflugtsmål, nemlig Svanholm Gods. Godset driver økologisk landbrug med fåre- og kvæghold, agerbrug, biavl og meget mere. I gårdbutikken kan man købe godsets hjemmelavede/hjemmedyrkede produkter, og i caféen kan man smage på herlighederne.

4 km vest for Gerlev kan man besøge Hansens Ismejeri i det gamle Hornsherred Mejeri og se, hvordan isen bliver lavet. Her kan man selvfølgelig også købe is samt andre mejeriprodukter som bl.a. ost og yoghurt med hjem. Hos Chriis-soyais i Jægerspris kan man både se produktionen af, høre mere om og smage på skønne varianter af is produceret af sojamælk, så heller ikke mælkeallergikere går glip af lækre is på ferien i Hornsherred.

Holder man ferie i Gerlev, er det oplagt at lave en udflugt til nogle ar Hornsherreds slotte. F.eks. Egholm Slot, der har en stor samling af våben, effekter fra 2. Verdenskrig samt en wild west afdeling, Selsø Slot der bl.a. er kendt for spøgelset den hvide dame, og Jægerspris Slot, hvor Grevinde Danner boede og stiftede det store private børnehjem.

Lej sommerhus Gerlev Strandpark hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Gerlev Strandpark, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Gerlev Strandpark er derfor det oplagte valg når det gælder en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse Gerlev Strandpark til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over dine muligheder hos os. Du er altså fri for at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Gerlev Strandpark her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Gerlev Strandpark, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.