Del
Vælg mellem 26 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Kyndeløse_130-E16885
Emne nr. 130-E16885
Hyggeligt landsbymiljø ved Isefjord i Hornsherred

Sommerhusområdet ved Kyndeløse støder ned til stranden, der syd for stien har et dejligt græsareal samt en badebro. Stranden ligger i læ, og her er borde og bænke. Mod nord for stien er stranden forbeholdt naturister.

Hornsherred er et stort spisekammer, og man kan handle ved boder langs vejkanten, i gårdbutikker eller ved stalddøren mange steder. Et af disse er Stenbølgård i Kyndeløse. I gårdens økologiske butik kan man købe årstidens friskhøstede grøntsager, friske æg, honning fra gårdens bistader samt kød fra egne køer i udskæringer, der passer lige til grillen eller frokostbordet. Hen over sommeren er der mange aktiviteter på gården. I juni md. er der friske jordbæk og nyslynget honning, når sukkermajsen er moden, kan man komme og plukke den, og der er høstmarked i slutningen af august.

Egholm Slot er et spændende udflugtsmål for hele familien. På slottet findes en stor antikke våbenudstilling, store og små effekter fra 2. Verdenskrig – blandt de største hører kampvogne og fly – samt en spændende samling med alt, man forbinder med det vilde vesten, bl.a. en diligence, en udstoppet bison og antikke våben.

10 km NØ for Kyndeløse ved Selsø Sø ligger Selsø Slot. Efter at slottet blev restaureret i 1972, står det i dag som i 1829, da det blev forladt. Da havde slottet fået lov at forfalde i omkring 150 år, og det lignede og blev omtalt som et spøgelsesslot. Det siges også, at slottet har et spøgelse, men den slags kan ikke bevises. Efter sigende skulle den hvide dame spøger på slottet. En anden historie er helt sand: Den tidligere ejer lod sin hustru indespærre på sit værelse her i mange år. Slut besøget af med en vandretur rundt om Selsø Sø, forbi naturhavnen Møllekrog og fuglereservatet.

Lej sommerhus Kyndeløse hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Kyndeløse, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Kyndeløse er således det perfekte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os er der samlet så mange private sommerhuse Kyndeløse til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over dine muligheder hos os. Du slipper altså for at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Kyndeløse her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om vedrørende leje af et privat sommerhus Kyndeløse, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.