Del
Børnevenlige strande, naturoplevelser og besøg i hovedstaden

Badestrande med roligt og lavt vand og skøn sandbund – sådanne børnevenlige strande finder I ved Køge Bugt, bl.a. ved Køge Marina. Her kan de erfarne svømmere boltre sig ved havnebadet, mens resten af familien nyder det stille lave vand, badebroen og den dejlige sandstrand. Der er ligeledes sandstrand og roligt ved Køge Sydstrand, der også er et yndet sted for windsurfere. Ved begge strande er der p-plads, kiosk og toiletter.

Et hyggeligt udflugtsmål for hele familien er Kjøge Mini-By. Husene er er tro kopier af byens huse i 1865 i målestok 1:10. Alle er de byggede af frivillige pensionister. I havnen ligger modeller af datidens skibe. Ta’ gerne madkurv med og nyd den på de overdækkede terrasser. Forfriskninger kan købes i caféen.

Vil I gerne ud og gå i naturen, har Tangmoseskoven ved Køge en rute, der er lavet specielt, så de yngste også kan være med. Bronzestien på Køge Ås er ideel til både vandre- og cykelture. Stien fører forbi fem gravhøje, og skilte langs stien fortæller om egnen i Bronzealderen. Der er flere historiske oplevelser i vente, hvis I besøger Vikingeborgen ved Lellinge.

Hver sommer kan man på udvalgte dage tage på tur med veterantoget Havheksen fra Køge til Rødvig. Turen varer ca. en time og er en god måde at bruge en regnvejrsdag på. En anden god regnvejrsaktivitet er et besøg i Fafla Mikroværksted i Køge. Her kan store og små male på keramik, og max 10 dage efter kan I hente de færdigglaserede og brændte mesterværker, så det er en god ide at besøge værkstedet i starten af ferien.

Pangea Park ved Bjæverskov er en hyggelige dyrepark, hvor I kan komme helt tæt på dyrene. Her er ugler, papegøjer, latterfugle, kænguruer og ørkenræve samt en krybdyrsgrotte med fugleedderkopper, øgler og slanger. Dyreparken har også en legeplads samt en kiosk, så man kan nemt bruge mange timer her.

Holde I ferie ved Køge Bugt, er der nemt og overskueligt at tage på tur til hovedstaden. Afsæt mindst en hel dag, da det kan være svært at vælge, hvilke attraktioner man vil besøge. Sikre hits er Experimentarium, akvariet Den Blå Planet, Tivoli og Zoologisk Have

Lej sommerhus Køge Bugt hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Køge Bugt, så I kan se frem til til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Køge Bugt er derfor det oplagte valg til en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os har vi samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Køge Bugt til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid danne dig et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Køge Bugt hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om omkring din leje af et privat sommerhus Køge Bugt, står vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.