Del
Vælg mellem 47 sommerhuse
Emne nr. 034-S710
En hyggelige kystby og ferieområde ved Køge Bugt på Stevns

Holder I ferie ved Strøby Egede, er der masser af naturoplevelser i vente. Området har flere afmærkede cykel- og vandreruter. Stien langs Tryggevælde Ådal er blot en af de naturskønne vandrestier. Og så er her flere børnevenlige strande med lagt og roligt vand, f.eks. Strøby Ladeplads Strand og Vallø Strand.

En af de helt unikke naturoplevelser i området er Stevns Klint blot 21 km fra Strøby Egede. Klinten er 17 km lang og 41 m høj på det højeste sted. Klinten er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, da den gemmer på et tyndt lag Fiskeler med spor af dinosaurer og dyrearter, der levede på jorden indtil for 66 mio. år siden. Det bedste sted at opleve dette er i Højerup. Vil I gerne have en souvenir med hjem i form af et fossil, må man gerne gå på jagt efter disse i de blokke, der er faldet ned på stranden. Man må ikke hakke/pille dem ud af klinten.

Lidt længere mod i Geomuseum Faxe kan man få endnu mere at vide om Danmark, den gang her var koralrev, hajer og krokodiller. Museet er handicapvenligt, så også kørestolsbrugere kan tage med på fossiljagt. Man kan tage med på en guidet tur i Faxe Kalkbrud og med hammer og mejsel gå på jagt efter fossilerne. Værktøj kan lejes på stedet.

Mellem Stevns Klint og Rødvig er der mere historie, dog af en nyere dato, på Koldkrigsmuseum Stevnsfort. Tag med en guide på tur i det underjordiske fort og oplev, hvordan fortet så ud, dengang da den kolde krig var tæt på danskerne.

Er det tid til en shoppe-/bytur, vil I synes om den gamle købstad Køge. Køge fik købstadsrettigheder i år 1288 og er en af de danske byer, der har flest velbevarede bindingsværkshuse fra renæssancen. Den charmerende bymidte har gode butikker og spisesteder, og på torvet har der gennem 700 år været torvehandel. Hver onsdag og lørdag finder man her alt, hvad hjertet begærer af lækkerier, brugskunst og blomster.

Lej sommerhus Strøby Egede hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Strøby Egede, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Strøby Egede er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med let adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Strøby Egede til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne hos os. Du er altså fri for at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Strøby Egede hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du måtte sidde tilbage med nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Strøby Egede, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.