Del
Vælg mellem 49 sommerhuse
Emne nr. 160-G2031
Ferieområde i naturskønne omgivelser i bunden af Køge Bugt

Strøby Ladeplads ligger på Stevns i bunden af Køge Bugt midt i den smukkeste natur. Der er børnevenlig badestrand og ikke langt til Stevns Klint, der er en af områdets allerstørste attraktioner. Den 41 m høje klint gemmer som noget helt unikt på vidnesbyrd fra en vigtig del af jordens historie.; da en asteroide for 66 mio. år siden ramte jorden. I et tyndt lag Fiskeler findes spor af bl.a. dinosaurer, som levede her for så mange år siden. Derfor er klinten er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Vil I gerne have en fossil med hjem som souvenir, må man gerne gå på jagt efter disse i de blokke, der er faldet ned på stranden. Man må ikke hakke/pille dem ud af klinten.

I nærheden af Stevns Klint ligger Geomuseum Faxe, der også kan bevidne om den gang, her var koralrev, hajer og krokodiller. Museet er handicapvenligt, så også kørestolsbrugere kan tage med på fossiljagt. Man kan leje hammer og mejsel her og tage med på en guidet tur i Faxe Kalkbrud – guiden vider hvor og hvordan man får held med jagten.

Er I interesseret i den kolde krig, vil I finde Koldkrigsmuseum Stevnsfort mellem Stevns Klint og Rødvig meget spændende. Tag evt. med en guide på tur i det underjordiske fort og oplev fortet, som det så ud unde den kolde krig.

Familiens lystfiskere kan glæde sig til de gode fiskesteder ved Køge Bugt, Køge Å og Tryggevælde Å. Fisketegn er påkrævet.

Tager I en tur til Køge, vil I opleve, at den gamle købstad er et yderst charmerende sted. Velbevarede bindingsværkshuse, torvehandel, gode spisesteder og hyggelige butikker. Vil I være sikre på at få det hele med, kan I tage med på en guidet byvandring. I Kjøge Mini-By kan man se, hvordan byen så ud i 1865. Husene er er tro kopier af byens huse i målestok 1:10. I minibyens havn ligger der modeller af datidens skibe. Man må gerne medbringe madkurv. Forfriskninger kan købes i caféen.

Lej sommerhus Strøby Ladeplads hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Strøby Ladeplads, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Strøby Ladeplads er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse Strøby Ladeplads til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Strøby Ladeplads her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus Strøby Ladeplads, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.