Del
Herligt ferieland fra Skælskør i vest til Stevns i øst

Ferieområdet Sydsjælland strækker sig langs kysten fra Skælskør, gennem Storstrøm nord for Falster og Møn til Rørvig på Stevns – i alt mere end 600 km kyststrækning med skønne badestrande og gode fiskesteder. Hele Knudshoved Odde er et fantastisk sted at fange havørreder året rundt, men forår og sommer er allerbedst. Ved Storstrømmen er især vinteren helt perfekt til torskefiskeri, men fra maj står hornfisk nærmest i kø for at blive fanget. Især om foråret er fiskepladsen Jungshoved Voldsted ved Bøgestrømmen og Faxe Bugt et godt fiskested, og ved Roneklint i Præstø Fjord er der mange havørreder uanset årstid.

En af Danmarks allerbedste og mest børnevenlige badestrande er Enø Strand ved Karrebæksminde. Det Blå Flag har de sidste mange år vejret over stranden, her er livredder om sommeren, sandet er fint og vandet lavt og roligt, og så er her rampe for kørestolsbrugere. Der er p-plads, toiletter og kiosk – og ikke mindst Enø Bageri, hvor man kan købe de lækreste, hjemmelavede, fedtfattige is. Stranden er også populær for windsurfere.

Ud til Østersøen på den anden side af sydspidsen ligger Feddet Strand, ligeledes med Det Blå Flag. Denne strand er også kåret som en af Sjællands bedste. Den fine brede sandstrand og det rolige lave vand med sandbund gør stranden meget eftertragtet. Her er også små klitter, hvor man kan snuppe sig en uforstyrret lur. Forholdene her er perfekte til windsurfing, og man kan leje udstyr på stranden. Også her er der livredder om sommeren, p-plads, toilet og kiosk.

Er I til borge og middelalder, er Danmarks Borgcenter i Vordingborg bestemt noget for jer. Vordingborg er især kendt for Gåsetårnet, det bedst bevarede middelaldertårn i Norden, og entreen til borgcentret inkluderer også et besøg i tårnet. Hen over sommeren er der et spændende program for både børn og voksne med rundvisninger, ridder-workshop for børn og skattejagt. Middelalderborgen er også en digital oplevelse – iPad-guide udleveres ved ankomst til centret.

Næstved Automobilmuseum har nostalgi for alle pengene. Hele 3400 m2 med alt der kan køre eller flyve. Her kan I gå på opdagelse mellem 160 biler, 60 motorcykler, knallerter, fly og landbrugsmaskiner og besøge butikker og værksteder for 1950’erne.

Det smukke Gavnø Slot ligger på Gavnø i Karrebæk Fjord tæt på Næstved. Rokokoslottet rummer bl.a. syv restaurerede stuer med stuklofter og de originale møbler, samt Nordens største private malerisamling – og Danmarks største portrætsamling. Heriblandt Nordens ældst bevarede portrætter fra ca. år 1460. Slotskapellet, der blev opført i år 1402 af Dronning Margrethe den 1. er helt unikt og bestemt et besøg værd. Gavnø Slotspark er en af landets smukkeste haver, og i løbet af året afholdes her hhv. tulipan- og liljefestivaller. Også for børn og andre barnlige sjæle er Gavnø Slot et hit. De kan give den gas i trætopbanen Gavnø Go Fly eller i Sørøverland, tage på skattejagt eller hygge sig med bjerggederne eller beundre sommerfugle fra hele verden i drivhuset ”Sommerfugleland”.

Lej sommerhus Sydsjælland hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Sydsjælland, så I kan se frem til til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Sydsjælland er derfor det oplagte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Sydsjælland til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Sydsjælland hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Sydsjælland, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.