Del
Vælg mellem 20 sommerhuse
Emne nr. 034-8300
Smukt og fredeligt naturområde med spændende historie

På Sydsjælland lidt nord for Vordingborg ligger Skaverup lunt og godt i bunden af Avnø Fjord. Det rolige og naturskønne område har et rigt dyre- og fugleliv, og fjorden er et yndet sted for lystfiskere.

I fjorden er der også mange spættede sæler, og ved Avnø Naturcenter kan man få meget at vide om de skønne dyr. Her er der også en kørestolsvenlig sti op til udsigtspunktet, hvor det er nemt at se sælerne. Naturcentret har også et fugletårn, bålpladser, borde og bænke smat toiletter, så man kan sagtens tilbringe en hel dag her.

Avnø er et perfekt sted at kigge på stjerner. Her er langt til byer og andet lys, og på naturcentret afholder Astronomisk Forening Sydsjælland jævnligt arrangementer, hvor alle er velkomne.

Skaverup Strand ligger i rolige omgivelser med græsområde og en strand med både sand og mellemstore sten. Badevandet er af god kvalitet, og der er p-plads i nærheden. Svinø Strand er en anden børnevenlig badestrand i nærheden, hvor det i badesæsonen er muligt for kørestolsbrugere at komme helt ned på stranden. Svinø Strand har Det Blå Flag.

Områdets historie går tilbage til den yngre jernalder og vikingetiden. Her kunne vikingeskibene lægge til, og ved udgravninger har man fundet mange tegn på, at her har boet mennesker, bl.a. huse og værksteder. På Svinø ligger to af landets smukkeste jættestuer fra bondestenalderen; Måneshøj og Østerhøj. Jættestuerne blev restaureret i hhv. 2004 og 2005.

Planlægger I en udflugt, er der kun 28 km til det hyggelige fiskerleje og badeby Karrebæksminde. Alene den brede sandstrand og det perfekte badevand er turen værd. Der er livredder på stranden i højsæsonen, og så sælges her de lækreste hjemmelavede is. Turen kan gå videre til Gavnø Slot. Gavnø Go Fly er trætopbaner af forskellig sværhedsgrad og i forskellige højder, for både små og store børn samt voksne. Instruktører søger for, at sikkerheden er i top, og at alle får en god oplevelse. Her er også en flotte naturlegeplads, Sørøverland, børnene kan tage på skattejagt og klappet de søde afrikanske dværggeder. Det smukke rokokoslot er fint restaureret, og her finder man Nordens største private malerisamling, Danmarks største portrætsamling og et smukt slotskapel. Slotsparken er en af Danmarks flotteste.

Lej sommerhus Skaverup her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Skaverup, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Skaverup er således det oplagte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie er der samlet så mange private sommerhuse Skaverup til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Skaverup hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Skaverup, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.