Del
Stemningsfyldt fiskerleje og ferieparadis mellem bugt og fjord

Der er dejligt på Sydsjælland, og Karrebæksminde er ingen undtagelse. Det lille fiskerleje ligger ved det rolige vand mellem bugt og fjord ud for Næstved. Byen er forbundet med den hyggelige Enø af en klapbro kaldet Græshoppebroen. Badestranden er helt perfekt med fint sand, sandbund og lavt roligt vand, her er livredder om sommeren, og Enø Bageri sørger for hjemmelavede fedtfattige is.

Hen over sommeren er der aktivt udeliv og maritime oplevelser hos Blå Flag Center i Karrebæksminde. Sæsonen starter primo juni, og i ugerne 27-32 er der dagligt aktiviteter alle hverdage mellem kl. 10-13. Her kan man klappe en fisk, smage røgede og grillede fisk – men man må også gerne tage madkurv med. Man kan lære at lave fiskeredskaber, bolsjer og mad på bål, sejle i kajak og meget mere.

I Karrebæksminde Fjord ligger den lille ø Gavnø, hvor et besøg på slottet er et must, og her er noget for enhver alder og interesse. Oplev det smukke rokokoslots fine restaurerede rum og interiør, Nordens største private malerisamling med Danmarks største portrætsamling, med bl.a. Nordens ældst bevarede portrætter fra ca. år 1460, og det unikke slotskapel. Slotsparken er en af landets smukkeste haver, og i løbet af året afholdes her bl.a. tulipan- og liljefestivaller. I Sommerfugleland kan man hen over sommeren beundre eksotiske sommerfugle fra hele verden. Også for børn og andre med masser af energi er Gavnø Slot et hit. Gavnø Go Fly er oplevelse i trækronerne med trætopbaner for både små og store børn samt voksne. Instruktører søger for, at sikkerheden er i top, og at alle får en god oplevelse. På den flotte naturlegeplads, Sørøverland, er der endnu flere oplevelser, og børnene kan tage på skattejagt og vinde fine præmier. Slottets afrikanske bjerggeder elsker at få besøg og blive klappet, og både børn og voksne elsker dem.

Skulle ferien byde på en regnvejrsdag, er et besøg på Næstved Automobilmuseum et godt sted at tilbringe en sådan. Amerikanske flydere, trucks og politibiler, traktorer og brandbiler, motorcykler og fly – et rent slaraffenland. Er man ikke så meget til antikke køretøjer, kan man besøge en tandlæge, en urmager, et klasseværelse og en skomager – alle fra 1950’erne.

I Næstved ligger også Garderhusarregimentets Veteran Panser- og Køretøjsforening med en stor mange militærhistoriske køretøjer, som man kan opleve ude i terrænet om tirsdagen. I sommerhalvåret er der guidede rundvisninger tirsdag eftermiddag. Man kan også se den historiske samling af smukke antikke hestevogne.

Lej sommerhus Karrebæksminde hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Karrebæksminde, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Karrebæksminde er således det oplagte valg til en dejlig ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Hos os er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Karrebæksminde til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over mulighederne her på siden. Du er altså fri for at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Karrebæksminde hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om omkring din leje af et privat sommerhus Karrebæksminde, står vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning.