Del
Vælg mellem 10 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Rude_130-K50680
Emne nr. 130-K50680
Hyggeligt ferieområde ved Holsteinsborg Nor og Karrebæksminde

Sommerhusområdet Rude ligger ikke langt fra Bisserup Lystbådehavn, hvor man kan nyde den hyggelige atmosfære, og hvor børnene kan benytte legepladsen, og hvert år den 10. august er der levende musik på havnen. Ved havnen ligger en fin lille badestrand i landlige omgivelse, Bisserup Strand, hvor vandet er fint til dykning både med snorkel og flaske.

Vil I hellere til en bred sandstrand med sandbund og lavt badevand, er stranden ved Karrebæksminde og Enø en af Danmarks mest børnevenlige badestrande.

Har I lyst til at besøge en af Danmarks smukkeste herreborge, er der kun 18 km til Borreby Herreborg ved Skælskør. Borgen er fra 1556 og er i dag et moderne landbrug, men året igennem er borgen også hjemsted for mange events og kulturoplevelser. I september og starten af oktober afholdes høstfest med teaterforestilling, spisning, sang og dans i bedste Morten Koch stil. Der er løbende rundvisninger, hvor der fortælles om borgens historie, om spøgelse og om H.C. Andersens fascination af stedet. Rundvisningen går gennem indergården, riddersalen, kapellet og teateret.

Et andet spændende godt i området, som også var flittigt besøgt af H.C. Andersen gennem 20 år, er Holsteinborg Gods, og her kan man onsdage og søndage tage med på rundvisning i parken, kirken og forfatterens værelser, hvor han skrev flere af dine eventyr og digte. Et af de første juletræer i Danmark blev tændt her i 1808, så man kan sige, at juletræets historie i Danmark startede her.

Fugleinteresserede bør besøge Borreby Mose, der er en af Sjællands bedste lokaliteter for vandfugle samt rasteplads for trækfugle. Her kan man også være heldig at se rovfugle som rørhøg og havørne, fiskeørne og vandrefalke.

Blot 15 min. kørsel fra Rude ligger en af Danmarks mest succesrige vingårde, Vesterhavegaarden. Vingården har vundet flere priser, og vingårdens vin kan kun købes i gårdbutikken. Besøg vingården og tag med på en rundvisning, hvor der også er mulighed for at smage både rød- og rosevin, æblemjød, æblemos og æble is-vin – alt sammen økologisk.

Lej sommerhus Rude hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Rude, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Rude er således det oplagte valg når det gælder en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os er der samlet så stort et udbud af private sommerhuse Rude til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid få et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at søge efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er forklaringen at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Rude hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du skulle have spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Rude, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.