Del
Vælg mellem 70 sommerhuse
Emne nr. 071-N106
Naturskøn ø mellem Karrebæksminde Bugt og Fjord

Den hyggelige ø Enø er forbundet med Karrebæksminde, og dermed med resten af Sydsjælland, af en klapbro. Øen består af to dele; den nordlige, hvor byen, sommerhusene og campingpladsen ligger, og den sydlige, der er fredet strandeng. De to dele er forbundet af en smal landtange, kaldet Draget. Fjordområdet og havet rundt om Enø er udpeget som EU-fuglebeskyttelsesområde for at sikre levested for ynglefugle og rasteplads for trækfugle.

Badestranden er en af de allerbedste i Danmark. Her er der fin sandstrand, sandbund og dejligt lavt og roligt vand, hvor børnene trygt kan soppe og lege. Stranden har livredder om sommeren, og Enø Bageri laver de lækreste fedtfattige is.

På Enø minigolfbane kan man ud over at udfordre familiemedlemmerne til en runde på banen også spille bordfodbold, petanque og mega-skak, og på campingpladsen kan børnene benytte legepladsen.

I Karrebæksminde Fjord ligger endnu en ø; Gavnø med det smukke rokokoslot; Gavnø Slot, hvor der også er sjove udfordringer for børn og barnlige sjæle i trætopsbanerne Gavnø Go Fly og på naturlegepladsen. Slotsparken er en af de smukkeste haver i Danmark, og i Sommerfugleland er der eksotiske sommerfugle fra hele verden. Slottet har også afrikanske dværggeder, som er vilde med at blive nusset og klappet, en fin naturlegeplads, og så arrangeres her skattejagter. Selve slottet er fint restaureret, og her finder man Nordens største private malerisamling, Danmarks største portrætsamling og et smukt slotskapel.

Planlægger I en udflugt, er Zoopark Sydsjælland ved Næstved et godt sted at besøge. Her finder man bl.a. Nordens eneste hvide tiger, kameler, vildsvin, kænguruer, slanger og skønne klappedyr. Børnene kan bruge den sidste energi på naturlegepladsen, inden madkurven skal indtages. I kiosken kan man købe forfriskninger. I Næstved ligger også Garderhusarregimentets Veteran Panser- og Køretøjsforening og Næstved Automobilmuseum.

Trækker en tur i en forlystelsespark i familiens yngste, er der kun en halv times kørsel til BonBon-Land i Holmegaard NØ for Næstved. Her er der sjove forlystelser og aktiviteter for alle aldre, og en dag er hurtigt brugt her.

Lej sommerhus Enø her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Enø, så I kan se frem til til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Enø er derfor det oplagte valg når det handler om en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Enø til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Enø hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Enø, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.