Del
Vælg mellem 22 sommerhuse
Emne nr. 071-N303
Et dejligt ferieområde ved vand og strand i Karrebæksminde

Ferietid er tid til oplevelser og afslapning med familien, og rammerne til dette er perfekte i Vesterhave. Der er få skridt til en af Danmarks bedste og mest børnevenlige badestrande, masser af naturoplevelser, slotsbesøg og action, forlystelsespark og zoo - og gode fiskepladser.

Kysten ved Vesterhave byder forår og efterår på godt fiskeri af havørreder, i maj bider hornfisk lystigt på krogen, og om sommeren er det multer og regnbueørreder man kan hente hjem til middagsbordet. Skal der vin til fisken, kan den med fordel købes direkte fra vingården. Vesterhavegaard Vingård i Karrebæksminde har vundet flere priser, og vingårdens vin kan kun købes i gårdbutikken. Ikke ret mange steder i Danmark kan man besøge en vingård, så gå ikke glip af denne gode oplevelse.

Er der dømt strandtur, er Karrebæksminde og Enø stedet. Det Blå Flag er garant for høj vandkvalitet, her er livredder på stranden i sommerperioden, og det lave rolige vand med lækker sandbund er det perfekte sted for børn at lege og hygge sig. Når de voksne kører trætte i legen, kan de holde øje med de små vandhunde på den fine sandstrand. Istid – fedtfattige hjemmelavede is købes naturligvis hos Enø Bageri.

Karrebæksminde er ren sommerhygge og god stemning, og hen over sommeren er her masser af aktiviteter. Bl.a. Danmarks største havefest med levende musik og fri entre – her er alle er inviteret, Fiskernes Kapsejlads, tovtrækning på to tømmerflåder, bornholmske fristelse på havnen og genbrug i ”Sommerskuret”. I Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum udstiller skiftende kunstnere deres værker lige fra billedtæpper, malerier og keramik.

Planlægger I en udflugt, er der mange gode udflugtsmål inden for en halv times kørsel. Bl.a. Garderhusarregimentets Veteran Panser- og Køretøjsforening, Næstved Automobilmuseum, Zoopark Sydsjælland, Gavnø Slot og BonBon-Land.

Lej sommerhus Vesterhave her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Vesterhave, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Vesterhave er derfor det perfekte valg når det handler om en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse Vesterhave til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over mulighederne her på siden. Du slipper altså for besværet med at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Vesterhave hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus Vesterhave, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.